GREEK REPORTERS: Μακελειό σε μπαρ της Ερμούπολης Σύρου

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Μακελειό σε μπαρ της Ερμούπολης Σύρου

Μακελειό σε μπαρ της Ερμούπολης Σύρου

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑΜΩΝΑΣ
Συγκλονίζει την όμορφη πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την Ερμούπολη, το μακελιό που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε μπάρ της πόλης, μετά από φιλονικία για τα μάτια μιας γυναίκας. Άντρας ηλικίας 61 ετών, από την Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας, εργολάβος στο Νεώριο, σκότωσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, 42 ετών, ενώ έβαλε φωτιά για να κάψει ζωντανό έναν πελάτη!

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πριν τη σύλληψή του ο δράστης είχε πετάξει το περίστροφό του στη θάλασσα, στο λιμάνι της Σύρου, το οποίο εντοπίστηκε από τους δύτες.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πριν τη σύλληψή του ο δράστης είχε πετάξει το περίστροφό του στη θάλασσα, στο λιμάνι της Σύρου, το οποίο εντοπίστηκε από τους δύτες.


Το τραγικό γεγονός που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπό και έγινε η αιτία να κινδυνεύσει ένας ακόμη, ο οποίος υπέστη εγκαύματα, σημειώθηκε στην οδό Πάρου, μετά από καυγά του δράστη με έναν 53χρονο πολιτικό μηχανικό για τα μάτια μιας 30χρονης
Όπως είπαν θαμώνες του καταστήματος, τα δύο θύματα πείραζαν μια 30χρονη, με την οποία ο δράστης εκτιμάται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση.
Ανέφεραν, επίσης, ότι τα θύματα και ο δράστης του εγκλήματος ήταν γνωστοί και μάλιστα διασκέδαζαν συχνά στο συγκεκριμένο μπαρ.
Ο καυγάς όμως που άρχισε σήμερα τα ξημερώματα, κατέληξε σε τραγωδία.
Οι τρεις άντρες παρεξηγήθηκαν, αλλά, μετά από λίγο, όπως είπαν οι θαμώνες, σταμάτησαν. Όλοι θεώρησαν ότι ήταν ένας καυγάς που είχε λήξει.Ο εργολάβος όμως είχε άλλα στο μυαλό του. Θέλησε να εκδικηθεί τα δύο άτομα και αφού πήγε στην τουαλέτα του μπάρ, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του.
Πήρε ένα μπουκαλάκι, το οποίο, όπως αποδείχτηκε, είχε μέσα βενζίνη και αφού βγήκε έξω, περιέλουσε ξαφνικά τον 53 χρονο και έβαλε φωτιά για να τον κάψει! Μέσα στο μπαρ σημειώθηκε πανικός,ενώ το προσωπικό και οι θαμώνες έτρεξαν αμέσως να σβήσουν τη φωτιά και να σώσουν τον πολιτικό μηχανικό.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, από τους πρώτους που έσπευσε να βοηθήσει τον άνθρωπό που, όπως είπαν, «είχε λαμπαδιάσει ολοκληρος», ήταν και ο ιδιοκτήτης του μπαρ.Η κίνηση αυτή του 42χρονου εξόργισε τον εργολάβο, ο οποίος, έστρεψε στη συνέχεια το μένος του σε αυτόν.
Έβγαλε ένα περίστροφο που είχε στην τσέπη του και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο στήθος! Οι πελάτες του καταστήματος έπαθαν δεύτερο σοκ, βλέποντας τον ιδιοκτήτη να πέφτει αιμόφυρτο στο πάτωμα.
Δύο σφαίρες τον βρήκαν στον πνεύμονα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να εκπνεύσει λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια ο δράστης, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα και ο κόσμος, για να προστατευτεί, έπεσε στο πάτωμα!
Έπειτα ο εργολάβος έφυγε τρέχοντας από το μπαρ και πήγε προς το ναυπηγείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβηκε σε γερανό με σκοπό ν΄ αυτοκτονήσει. Τον απέτρεψαν συνάδελφοί το και αφού πήρε ταξί, πήγε έως την περιοχή Φοίνικας και μετά με μοτοσικλέτα στον Γαλησσά. Από εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδίαζε να πάρει σκάφος για να φύγει από το νησί για να μη συλληφθεί.
Στις 05:20 όμως τον εντόπισαν οι αστυνομικοί οι οποίοι τον συνέλαβαν και έτσι μπήκε τέλος στο θρίλερ που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο και έγινε η αιτία να τραυματιστεί σοβαρά ένας άλλος.
Ο τραυματίας μηχανικός φέρει εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού και διακομίστηκε με αεροπλάνο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Όπως είπαν οι γιατροί, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Σπύρος Κουντούρης
Skountouris@pegasus.gr

ETHNOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X