GREEK REPORTERS: Οι δέκα πιο όμορφες αθλήτριες των Ολυμπιακών (SEXY PICS)

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Οι δέκα πιο όμορφες αθλήτριες των Ολυμπιακών (SEXY PICS)

Τα στάδια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου είναι γεμάτα από τις πιο γυμνασμένες γυναίκες του κόσμου, οι οποίες αγωνίζονται για το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο. Από το τένις μέχρι το μπιτς βόλεϊ, τα πιο καυτά κορίτσια των σπορ ξεκινούν τα... παιχνίδια. Η The Sun έκανε επιτόπια έρευνα και επέλεξε τα 10 πιο σέξι κορμιά των φετινών αγώνων:




Λέριν Φράνκο (Leryn Franco). Η 29χρονη μελαχρινή, ακοντίστρια, μοντέλο και υποψήφια Μις Παραγουάη είναι η αγαπημένη των ΜΜΕ και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και στους Αγώνες του Πεκίνου το 2008.
Φραντσέσκα Πιτσινίνι (Francesca Piccinini). Η σέξι βολεϊμπολίστρια έχει φορέσει τα χρώματα της Ιταλίας σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες (!) και έχει κερδίσει αρκετά μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.
Στέφανι Ράις (Stephanie Rice). Η 24χρονη Αυστραλή κολυμβήτρια εντυπωσιάζει κυρίως έξω από τις πισίνες.
Τζέσικα Ένις (Jessica Ennis). Η 26χρονη Βρετανίδα αθλήτρια του στίβου έχει βάλει στο μάτι το Χρυσό και φέτος.
Γελένα Ισινμπάγεβα (Yelena Isinbayeva). Η Ρωσίδα 30χρονη πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ διαθέτει σωματάρα, μυαλό και δύο χρυσά μετάλλια από τους δύο προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Βικτόρια Πέντλετον (Victoria Pendleton). Η εντυπωσιακή 31χρονη μελαχρινή ποδηλάτης -με γοφούς που θα ζήλευαν και άντρες ποδηλάτες - αποτελεί μία από τις βασικές ελπίδες των Βρετανών για μετάλλιο.
Άνα Ιβάνοβιτς (Ana Ivanovic). Η Σέρβα που καρφώνει πιο γρήγορα και από τον άνεμο! Η 24χρονη τενίστρια από τη Σερβία είναι γνωστή για την επιθετικότητα αλλά και την ομορφιά της.
Καρολίν Βοζνιάκι (Caroline Wozniacki). Η 22χρονη τενίστρια από τη Δανία έχει συλλογή από μετάλλια ... και τη δική της σειρά εσωρούχων.


Μέλανι Άνταμς (Melanie Adams). Η πανέμορφη αθλήτρια του επί κοντώ από την Αυστραλία πηδάει πιο καλά και από τα καγκουρό της πατρίδας της... ποντάρει κι εκείνη στο χρυσό μετάλλιο.





Μίστι Μέι Τρέινορ (Misty May-Treanor). Οι πιο γυμνασμένοι κοιλιακοί των Ολυμπιακών και βραβευμένοι με χρυσό δύο φορές. Η 34χρονη Αμερικανίδα αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ θα ανασηκώσει την άμμο μαζί με την ανδρική λίμπιντο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X