GREEK REPORTERS: Τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι που έμενε με την Stewart ο Pattinson

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι που έμενε με την Stewart ο Pattinson


Βαρέως έχει πάρει την απιστία της συντρόφου του ο Robert Pattinson και αποφάσισε να πάρει τον χώρο και τον χρόνο του φεύγοντας από το σπίτι τους στο Los Feliz του Λος Άντζελες.
Ένα βαν έξω από την αξίας 6,2 εκ. δολαρίων κατοικία που αγόρασε το 2011 ο Robert Pattinson ήταν η τελευταία εξέλιξη στο σήριαλ της σχέσης του με την "άπιστη" Kristen Stewart.
 
Ο ηθοποιός μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε για λίγες μέρες από το σπίτι τους στο Los Feliz, ενώ άνθρωποι του στενού τους κύκλου αναφέρουν ότι πρώτη φορά ο Pattinson είναι τόσο θυμωμένος.
Παρά τη χθεσινή δημόσια απολογία της Stewart και τις φήμες ότι δεν είχε ολοκληρωμένη σχέση με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders, αλλά απλά φιλήθηκαν, ο Pattinson έχει πάρει το συγκεκριμένο ζήτημα βαρέως και το μέλλον του ζευγαριού δεν φαντάζει -τουλάχιστον τώρα- ανθόσπαρτο.
 
Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το ζευγάρι από κοντά στα Teen Choice Awards αναφέρουν στο People ότι οι δυο τους είχαν μια έντονη λογομαχία στα παρασκήνια των βραβείων, με την Stewart να ζητά απεγνωσμένα συγγνώμη από τον R-Patz.
Τι μέλλει γενέσθαι με το ζεύγος του Twilight; Στις οθόνες σας, προσεχώς.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X