GREEK REPORTERS: Νυχτερινή διασκέδαση στην Αλβανία (VIDEO)

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Νυχτερινή διασκέδαση στην Αλβανία (VIDEO)

  



  Νέοι και νέες διασκεδάζουν ξέφρενα. Κορυφαίοι ντι τζεις δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. 2000 άτομα χορευουν μέχρι τελικής πτώσης. Όχι οι εικόνες που παρακολουθείτε

δεν είναι από κάποιο ευρωπαικό Κλαμπ, αλλά απο τους Αγίους Σαράντα.Η νυχτερινή διασκέδαση στην Αλβανία αναβαθμίζεται χρόνο με το χρόνο, καθώς οι μετανάστες, οι οποιοί ήρθαν στην χώρα μας απέκτησαν τεχνογνωσία και πλέον δημιούργησαν τις δικές τους επιχειρήσεις στη γείτονα χώρα.

Όσο για τις μουσικές επιλογές; Τα ελληνικά τραγούδια που ακούγονται εδώ ειναι περισσότερα απο τα Αλβανικά ενώ έντονες είναι και οι επηρροές άπό την δεκαετία του 90.

Οι τιμές στις καφετέριες, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα κλαμπ της περιοχής είναι εξαιρετικά χαμηλές καθώς ένας μέσος μηνιαιος μισθός στους αγίους Σαράντα δεν ξεπερνά τα 150 ευρώ. Έτσι η είσοδος στο κλαμπ έχει τέσσερα ευρώ μαζί με το ποτό, το δεύτερο ποτό κοστίζει δύο ευρώ ενώ η μπύρα στα μπαρ και τις καφετέριες 100 λέκ η 70 λεπτά του ευρώ.

Στις ταβέρνες με ζωντανή μουσική μια τετραμελής οικογένεια θα φάει ψάρια ορεκτικά χωριάτικη σαλάτα και θα πιει κρασί και αναψυκτικά με τριάντα ευρώ περίπου.

Βέβαια αυτό που επισημαίνουν αρκετοί εργαζόμενοι του τουρισμού είναι ότι πλέον και στην Ελλάδα οι τιμές στην νυχτερινή διασκέδαση έχουν πάρει την κατηφόρα και πλέον και στην Κέρκυρα σε περιοχές όπως ο ύψος και ο άγιος Γεώργιος τα ποτά πωλούνται σε αρκετά μπαρ και καφετέριες προς τρία ευρώ.


greek-reporters.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X