GREEK REPORTERS: Φάμπρεγκας: "Ήταν κόκκινη κάρτα του Μεντέλ" (vid)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Φάμπρεγκας: "Ήταν κόκκινη κάρτα του Μεντέλ" (vid)


Ο Σεσκ Φάμπρεγκας ήταν κατηγορηματικός για τη φάση της αποβολής του Μεντέλ, λέγοντας πως ήταν σωστή η κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο παίκτης της Σεβίλλης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.



Με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο "Ράμον Σάντσεθ Πιθχουάν", ο Σεσκ Φάμπρεγκας άνοιξε το δρόμο στον... Νταβίντ Βίγια ώστε να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να χαρίσει στη Μπαρτσελόνα σπουδαία νίκη μέσα στη Σεβίλλη (2-3), ωστόσο αυτός δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που μετέτρεψε τον 25άχρονο μέσο στον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Και αυτό γιατί υπήρξε η περιβόητη φάση του 71ου λεπτού, που καθόρισε σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Τότε, μετά από μία κοκκορομαχία μεταξύ του Μεντέλ και του Φάμπρεγκας για το ποιος θα έχει τη μπάλα, οι δυο τους ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, με τον Φάμπρεγκας να "τινάζεται" όμως απότομα προσποιούμενος πως δέχτηκε χτύπημα με το κεφάλι από τον Μεντέλ και τον διαιτητή να αφήνει τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Η φάση αυτή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Σεβιγιάνων κάνοντας λόγο για "θέατρο" από πλευράς Φάμπρεγκας, ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το ματς στο "Canal Plus" τόνισε κατηγορηματικά πως ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση.



"Υπήρχε επαφή επειδή κόλλησε το κεφάλι του στο πρόσωπό μου και στον κόσμο του ποδοσφαίρου αυτό που μετράει περισσότερο είναι η πρόθεση.

Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Στο ποδόσφαιρο αυτές οι συμπεριφορές είναι απευθείας κόκκινη κάρτα", ξεκαθάρισε ο πρώην άσος της Άρσεναλ, ο οποίος βρήκε συμπαράσταση και στα λόγια του Σέρχιο Μπουσκέτς.

"Ο Μέντελ δεν άφηνε τη μπάλα για να συνεχιστεί το παιχνίδι και ο Σεσκ πήγε να την πάρει. Οι δύο τους ήρθαν κοντά και ο Μέντελ τον χτύπησε. Αυτό είναι σίγουρα κόκκινη κάρτα".

Ανεξάρτητα πάντως από τη φάση της αποβολής, τα δύο γκολ του και το "6 στα 6" της Μπαρτσελόνα του Τίτο Βιλανόβα στο ξεκίνημα της Πριμέρα Ντιβισιόν, ο Φάμπρεγκας έχει έναν ακόμα καλό λόγο να διατηρεί για πολύ καιρό στη μνήμη του το συγκεκριμένο ματς.

Η αιτία είναι πως κατάφερε να βρει δίχτυα σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από τις 8 Ιανουαρίου (!) και το 1-1 με την Εσπανιόλ, ενώ η τελευταία φορά που είχε σκοράρει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ανεξάρτητα διοργάνωσης ήταν στις 8 Φεβρουαρίου, στο ματς Κυπέλλου με τη Βαλένθια.

Το "θέατρο" του Φάμπρεγκας




Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 2-3 (Extended Highlights)




sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X