GREEK REPORTERS: Θύμα ληστείας ο Σταύρος Θεοδωράκης

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Θύμα ληστείας ο Σταύρος Θεοδωράκης


Οι Πρωταγωνιστές δίνουν αμοιβή για έναν σκληρό δίσκο
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωταγωνιστές», Σταύρος Θεοδωράκης λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του για τη φετινή σεζόν έπεσε θύμα ληστείας, και μάλιστα αυτό ήταν κάτι που στοίχισε πολύ τόσο στον ίδιο όσο και στην παραγωγή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν έγινε χθες το πρωί στην περιοχή του Φιλοπάππου, όταν άγνωστοι έκλεψαν τη φωτογραφική τσάντα της οπερατέρ της εκπομπής μέσα από το αυτοκίνητό της. Η τσάντα περιείχε έναν σκληρό δίσκο όπου υπήρχε υλικό της εκπομπής, μία φωτογραφική μηχανή και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Φυσικά, μόλις έγινε αντιληπτό ενημερώθηκε ο παρουσιαστής, στον οποίο προστέθηκε ένα ακόμη άγχος καθώς μέσα στον σκληρό, εκτός από θέματα για τη φετινή σεζόν, υπήρχε και αρχείο της εκπομπής.

Η πρώτη κίνηση του παρουσιαστή ήταν να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και στη συνέχεια να αλλάξει μέρος της θεματολογίας της εκπομπής. Αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να γυρίσουν ξανά κάποια πλάνα ή να συγκεντρωθούν στοιχεία χρήσιμα για την εκπομπή.

Οι συνεργάτες της εκπομπής έψαξαν παντού στην περιοχή μήπως και βρουν κάποια πράγματα, έστω πεταμένα, ενώ παράλληλα έβγαλαν και αφίσα όπου αναφέρονται τα εξής:

«Την Τετάρτη το πρωί κλάπηκε φωτογραφική τσάντα με τρίποδο από Toyota Auris γκρι. Δίδεται ΑΜΟΙΒΗ για τον εξωτερικό σκληρό δίσκο που περιείχε η τσάντα. Τηλ.:             6942638177      ».

Ετσι, αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή βρει την τσάντα, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την εκπομπή και να την παραδώσει για να μπορέσουν να πάρουν πίσω έστω κι ένα μέρος από ατελείωτες ώρες ρεπορτάζ και εξίσου σημαντικό φωτογραφικό υλικό.

Το συμβάν έγινε σε μια περίοδο με πολύ άγχος, αφού προετοιμάζονται εντατικά για την πρεμιέρα, που θα γίνει στις 14 του μήνα, και εκτός από την υλική ζημιά -καθώς τα πράγματα που εκλάπησαν στοιχίζουν πολύ- έχασαν κι ένα μεγάλο αρχείο της εκπομπής.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X