GREEK REPORTERS: Περίπατος για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Περίπατος για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης


Περίπατος για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Άρη.


Η ομάδα του Γιώργου Δώνη συνέτριψε το βράδυ της Κυριακής με 4-1 τους «κίτρινους» και επέστρεψε στη θέση της βαθμολογίας, όπου «συγκατοικεί» με τον Πανιώνιο, σε απόσταση τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Ο Λόρενς στο 12΄ άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο» του Βορρά, ο Κατσικάς στο 24' έκανε το 2-0, ενώ στο 30΄ ο Φωτάκης έδωσε… αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 39΄, μείωσε για τον Άρη ο Αγκάνθο (σ.σ.: σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς), όμως στο 43΄ ο Αθανασιάδης βρήκε δίχτυα με εντυπωσιακό σουτ, βάζοντας έτσι το... κερασάκι στην «τούρτα» για τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι σημαδεύτηκε από αψιμαχίες ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εννέα λεπτά καθυστερήσεις.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά τελείωσε το ματς με 9 παίκτες, λόγω αποβολής των Λόρενς (απευθείας κόκκινη) και Κατσικά (δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις), ενώ με 10 τελείωσε το ντέρμπι και ο Άρης, λόγω αποβολής του Γιαννιώτα (δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις).

Κίτρινες: Κουμάλο, Κάτσε, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Σταφυλλίδης, Κατσικάς - Καζναφέρης, Καπετάνος, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Παπαστεργιανός, Αγκάνθο

Κόκκινες: 90+1 Κατσικάς (δεύτερη κίτρινη), 90+6 Λόρενς - 90+6 Γιαννιώτας (δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κατσικάς, Κουμάλο, Λίνο, Έτο, Κάτσε (67΄ Γεωργιάδης), Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (80΄ Σαλπιγγίδης), Λόρενς, Αθανασιάδης (90΄ Πέλκας)

Άρης (Θωμάς Κατσαβάκης): Βελίδης, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Ψυχογιός, Καζναφέρης (63΄ Αγγελούδης), Νταμαρλής (46΄ Παπαστεργιανός), Κοέλιο, Σουνάς (46΄ Μαργαρίτης), Γιαννιώτας, Καπετάνος, Αγκάνθο.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X