GREEK REPORTERS: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Πέγκυ Ζήνα

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Πέγκυ Ζήνα


Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Πέγκυ Ζήνα
Μια ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε η Πέγκυ Ζήνα στη διάρκεια της χθεσινής πρόβας της στο κέντρο όπου θα
εμφανίζεται φέτος.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου της έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση λίγων ημερών, ενώ η πρεμιέρα της, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, θα μετατεθεί μία εβδομάδα μετά.

Η Πέγκυ Ζήνα, η οποία ως γνωστόν επιδιώκει το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε εμφάνισή της, τις τελευταίες ημέρες έκανε εξαντλητικές πρόβες με τους συνεργάτες της για το φετινό πρόγραμμά της στο κέντρο «Οδός Πειραιώς 178».

Χθες που ήταν μια από τις τελευταίες πρόβες της τραγουδίστριας, αφού ως γνωστόν θα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή, η Πέγκυ Ζήνα αισθάνθηκε να την… προδίδουν οι αντοχές της.

Η άσχημη διάθεσή της και το γεγονός ότι ήταν έτοιμη να σωριαστεί στην πίστα προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους συνεργάτες της, οι οποίοι της συνέστησαν να διακόψει την πρόβα και να μεταφερθεί άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα μετά η λαϊκή τραγουδίστρια δεχόταν τη φροντίδα των κατάλληλων γιατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» η Πέγκυ Ζήνα είναι καλά, αφού, ευτυχώς, δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό για την υγεία της.

Ετσι, λοιπόν, θα επιστρέψει σύντομα στις πρόβες για να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της, η οποία θα δοθεί τελικά την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

Η Πέγκυ Ζήνα έχει μαζί της στο κέντρο «Οδός Πειραιώς 178» τον ξεχωριστό δημιουργό και ερμηνευτή Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και μια ομάδα από νέους ταλαντούχους τραγουδιστές, όπως ο Λούκας Γιώρκας, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και άλλοι, ενώ ο Κρητικός λυράρης Μιχάλης Κατρίνης θα βάλει τη δική του σφραγίδα. Τη σκηνοθεσία του προγράμματος υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X