GREEK REPORTERS: Η Samsung πλήρωσε πρόστιμο $1 δις στη Apple με κέρματα των 5 σεντ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η Samsung πλήρωσε πρόστιμο $1 δις στη Apple με κέρματα των 5 σεντ


Tο πρωί περισσότερα από 30 φορτηγά γεμάτα με κέρματα των 5 σεντ  έφθασε στα κεντρικά γραφεία της Apple στην Καλιφόρνια.

Αρχικά, η εταιρεία ασφαλείας που προστατεύει τις εγκαταστάσεις της Apple είπε ότι πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος, όμως λίγα λεπτά αργότερα, ο Tim Cook (CEO της Apple) έλαβε τηλεφώνημα από τον CEO της Samsung εξηγώντας του ότι θα πληρώσει $ 1 δις δολάρια, με τον τρόπο αυτό, το πρόσφατο πρόστιμο για το οποίο καταδικάστηκε.
Το αστείο με τη υπόθεση αυτή είναι ότι το υπογεγραμμένο έγγραφο μεταξύ των δυο εταιρειών και του δικαστηρίου δεν καθορίζει μέθοδο πληρωμής, οπότε η Samsung έχει το δικαίωμα να στείλει στους δημιουργούς του iPhone δισεκατομμύρια δολάρια με τον τρόπο που κρίνουν καλύτερα.
Αυτό το βρώμικο αλλά ιδιοφυές  παιχνίδι είναι ένας νέος πονοκέφαλος για τα στελέχη της Apple, με την έννοια της μεθόδου που πρέπει να εφαρμοστεί για τον υπολογισμό του τελικού ποσού αλλά και ποια τράπεζα θα δεχτεί όλα αυτά τα νομίσματα.
Ο Lee Kun-hee, Πρόεδρος της Samsung Electronics, δήλωσε στα ΜΜΕ ότι η εταιρεία και τα στελέχη της,  δεν πρόκειται να εκφοβίζονται από μια ομάδα “geeks with style” (για τα στελέχη της Apple το σχόλιο) και ότι “αν θέλουν να παίξουν βρώμικα, επίσης ξέρουμε πως να παίξουμε και μεις”.

 greekpcblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X