GREEK REPORTERS: Σε Κορινθία και Αργολίδα ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Σε Κορινθία και Αργολίδα ο Ευάγγελος Βενιζέλος




Σε Κορινθία και Αργολίδα περιοδεύει σήμερα, Σάββατο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τις προεκλογικές του εμφανίσεις.

Στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο της Κορίνθου, ενώ στις 8 το βράδυ θα έχει άλλη ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Ενδιάμεσα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφτεί το Φράγμα Ασωπού και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Άργους.

Την Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.

Μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στο δημαρχείο Ιλίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε σκληρή κριτική στη ΝΔ και τον πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας το «κεντροδεξιό μέτωπο» του κ. Σαμαρά «μέτωπο της καθαρής δεξιάς, της καραδεξιάς».

Όπως υποστήριξε ο κ. Βενιζέλος, το «κεντροδεξιό μέτωπο» είναι μία «συσπείρωση ακραίων στοιχείων που επανέρχονται στην κοίτη τους στο όνομα μιας μικροπαραταξιακής επιδίωξης».

pelop.gr

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ ανοίγει επίσης μέτωπο απέναντι σε κάθε εκδοχή της δημαγωγίας και ανευθυνότητας, είτε είναι δεξιά ή ακροδεξιά, αλλά και απέναντι στην αριστερή εκδοχή της δημαγωγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X