GREEK REPORTERS

Σάββατο 26 Μαΐου 2012


Ο Ομπάμα πίνει χασίς και ευχαριστεί τον γκέι ντίλερ του

Η άλλη όψη του αμερικανού Προέδρου

Με φωτογραφίες και μαρτυρίες από όλους τους παιδικούς φίλους του Αμερικανού Προέδρου, ο Ντέιβιντ Μαρινίς  στοιχειοθετεί τη νέα βιογραφία του Ομπάμα η οποία αναφέρεται κυρίως στα εφηβικά του χρόνια στη Χονολουλού.

«Στην Χονολουλού που μεγάλωσε ο Ομπάμα, η μαριχουάνα καλλιεργούνταν παντού. 

Στους λόφους, την εξοχή, τα θερμοκήπια. 

Μια παρέα αγοριών από το γυμνάσιο Punahou, με κοινά στοιχεία την αγάπη τους για το μπάσκετ και την μαριχουάνα, δημιούργησαν το Choom Gang Club και άρχισαν να κάνουν βόλτες σε ένα VW βανάκι και να καπνίζουν όλη μέρα», γράφει χαρακτηριστικά ο βιογράφος ο οποίος μάλιστα δε λέει απλώς λόγια αλλά δείχνει και φωτογραφικό υλικό.

«Αγαπημένο τους στέκι ήταν το Pumping Stations, ένα άνοιγμα στην μέση περίπου ενός χωμάτινου δρόμου πριν από την κορυφή του όρου Τάνταλους. 

Πάρκαραν το βανάκι, έβαζαν να παίζει στο στέρεο Aerosmith, Blue Oyster Cult και Stevie Wonder, άναβαν τα τσιγάρα και άνοιγαν τις πράσινες μπύρες που τους άρεσαν».

Ο ίδιος ο Ομπάμα πάντως, είχε παραδεχθεί στο παρελθόν τη σχέση του με τη μαριχουάνα καθώς στην αυτοβιογραφία του είχε εξομολογηθεί ότι η μαριχουάνα και το αλκοόλ τον βοηθούσαν όπως και η κόκα όταν είχε λεφτά.

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη απάντηση από το Λευκό Οίκο, αν και είναι πολύ δύσκολο να αμφισβητήσουν τη φωτογραφία από το γυμνασιακό λεύκωμα του Προέδρου των ΗΠΑ όπου ευχαριστεί τον ντίλερ του ο οποίος σήμερα είναι νεκρός μετά τη στυγερή δολοφονία του από τον εραστή του με σφυριές στο κεφάλι. 











newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X