GREEK REPORTERS: Προσοχή στις ιερόδουλες του Euro 2012 - Πάνω από 80.000 πόρνες στην Ουκρανία

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Προσοχή στις ιερόδουλες του Euro 2012 - Πάνω από 80.000 πόρνες στην Ουκρανία


Προσοχή στις ιερόδουλες του Euro 2012 - Η Ουκρανία θα έχει πάνω από 80.000
Τον Ιούνιο Πολωνία και Ουκρανία θα φιλοξενήσουν το Euro 2012 και
χιλιάδες φίλους του ποδοσφαίρου, κυρίως άντρες. Επειδή όμως στην Ουκρανία ανθεί η πορνεία, πολλές πρεσβείες εξέδωσαν ταξιδιωτικές οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν τον Ιούνιο στην Ουκρανία για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Euro 2012 προκειμένου να προστατεύσουν τον ανδρικό πληθυσμό.
Η πρεσβεία της Ολλανδίας δημοσίευσε ένα βιβλίο, δίνοντας οδηγίες στους φιλάθλους της χώρας για τη διαμονή τους στην Ουκρανία.
Περισσότερες από 60 σελίδες, είναι αφιερωμένες στο αλκοόλ, τα ναρκωτικά, αλλά και την πορνεία. Στο βιβλίο δίνεται η συμβουλή στους Ολλανδούς φιλάθλους να μην επισκεφτούν πόρνες καθώς είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία τους. «Η πορνεία είναι παράνομη στην Ουκρανία. Δεν υπάρχουν ιατρικές περιθάλψεις για τις συγκεκριμένες γυναίκες και ο ιός του AIDS κυκλοφορεί εύκολα», αναφέρει το βιβλίο.
Έντονες είναι και οι ανησυχίες των αξιωματούχων της ΟΥΕΦΑ καθώς σύμφωνα με εκθέσεις που διαθέτουν οι Ουκρανές πόρνες κλείνουν τα αυτιά τους στις εκκλήσεις των διεθνών Οργανισμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και όπως τονίζεται μόλις το 60% απαιτεί από τους πελάτες να χρησιμοποιήσουν προφυλάξεις! Έτσι, μάταια η Κυβέρνηση της χώρας θα μοιράσει χιλιάδες προφυλακτικά για να περιορίσει τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις τόσο των Ουκρανικών αρχών όσο και της ΟΥΕΦΑ κατά την διάρκεια του ευρωπαικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου η Ουκρανία θα... κατακλυστεί από ιερόδουλες, το Κίεβο έχει μόνο 11.000, όμως τον Ιούνιο η Ουκρανία θα έχει περισσότερες από 80.000. Το ανησυχητικό είναι πως το ποσοστό οροθετικών ιερόδουλων στην Ανατολική Ευρώπη αγγίζει το 24%.

πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X