GREEK REPORTERS: Άνοιξαν οι κάλπες για τις πιο κρίσιμες εκλογές της δεκαετίας

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Άνοιξαν οι κάλπες για τις πιο κρίσιμες εκλογές της δεκαετίας


Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, η οποία άρχισε στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα.

«Ξεκίνησε κανονικά η εκλογική διαδικασία. Δήμοι, Περιφέρειες και υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών είναι στη θέση τους. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα και δέχονται τους εκλογείς. Όλα βαίνουν κανονικά, όπως είχαν προβλεφθεί και προετοιμαστεί», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Μανιτάκης, μετά τον γενικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όλες τις υπηρεσίες, ενώ ευχήθηκε «καλό βόλι σε όλους».
Σύμφωνα με τη Singular Logic - την εταιρεία που για μία ακόμη φορά έχει αναλάβει τη συλλογή και μετάδοση των αποτελεσμάτων- στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής θα υπάρξει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για τα αποτελέσματα της κάλπης.
Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος χρειάζεται Αστυνομική ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Αδεια Οδήγησης ή το Ατομικό Βιβλιάριο Υγείας. Τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, αλλά και τα Γραφεία Διαβατηρίων θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, από τις 07.00 το πρωί έως 19.00.
Σε περιπτώσεις έκδοσης ή αντικατάστασης δελτίων ταυτότητας, θα εκδίδονται άμεσα, εφόσον προσκομισθούν αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά 
Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει σταυρός προτίμησης για τους υποψηφίους βουλευτές, καθώς εκλέγονται με λίστα.

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X