GREEK REPORTERS: Ψήφισαν Σαμαρας, Βενιζέλος, Κουβέλης, Καμμένος, Κοντούλη

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ψήφισαν Σαμαρας, Βενιζέλος, Κουβέλης, Καμμένος, Κοντούλη

Το εκλογικό τους δικαίωμα θα ασκήσουν σήμερα και οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Πύλο νωρίς το πρωί της Κυριακής και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Αθήνα. Ο κ. Σαμαράς θα παρακολουθήσει τη ροή των αποτελεσμάτων από τα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού, μαζί με στενούς του συνεργάτες.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 το πρωί στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα και ειδικότερα στο 663o εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο 27ο & 30ό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στη συμβολή των οδών Κασταλίας και Χιλιανδαρίου στην Κυψέλη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα βρίσκεται το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, όπου 
άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένοςψήφισε στις 8:30 το πρωί στην Ζαρίφειο παιδαγωγική ακαδημία (οδός Ζαρίφη 5), στην Αλεξανδρούπολη.

Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 1090ό εκλογικό τμήμα στο 7ο-10ο Λύκειο Περιστερίου (σχολικό συγκρότημα Χωράφα, Ιωαννίνων 82).

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα ψηφίσει στις 10:30 το πρωί στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Περιστερίου.

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου (Ναϊάδων και Αιόλου).



Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X