GREEK REPORTERS: Φωτόπουλος σε Σαμαρά: "Τζάμπα μάγκας ο πρωθυπουργός"

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Φωτόπουλος σε Σαμαρά: "Τζάμπα μάγκας ο πρωθυπουργός"



Έντονα αντέδρασε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ με αφορμή την επίθεση Σαμαρά στον Αλέξη Τσίπρα κατά την οποία
ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στον κ. Φωτόπουλο.

«Τζάμπα μάγκας ο πρωθυπουργός, επέλεξε εμένα ως αντίπαλό του και όχι τους μεγαλοκαρχαρίες» είπε ο κ. Φωτόπουλος μιλώντας στον Alpha 9.89 και συμπλήρωσε: «Πως έγινε και από 550 εκ. ευρώ κέρδη η επιχείρηση εμφανίζει τώρα 150 εκ. ευρώ ζημιές;».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κατέβουν οι διακόπτες μέσα στο καλοκαίρι: «Η απεργία είναι νόμιμο όπλο μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Οργισμένη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου στα όσα είπε ο κ. Φωτόπουλος σχετικά με το ενδεχόμενο απεργίας το καλοκαίρι.

«Δεν πέρασε ούτε μία μέρα από την απειλή του μέσα στη Βουλή και ο κ. Τσίπρας αποκαλύπτεται. Βάζει το alter ego του, τον κ. Φωτόπουλο, να απειλήσει εν μέσω καύσωνα τον ελληνικό λαό με απεργίες και μπλακ-άουτ» αναφέρει ο κ. Κεδίκογλου και προσθέτει: «Φυσικά, δεν περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον κ. Φωτόπουλο, άλλωστε αυτός τον υποκινεί. Το μόνο βέβαιο είναι, ότι η κυβέρνηση δεν θα αφήσει απροστάτευτους τους πολίτες και τις ευπαθείς ομάδες, δεν θα επιτρέψει τα παιχνίδια με τη Δημόσια Υγεία, δεν θα αφήσει να πληγεί και πάλι ο Τουρισμός μας. Η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει σε απειλές και εκβιασμούς».

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X