GREEK REPORTERS: "Active Member": 20 χρόνια πορείας... στην "Τεχνόπολη"

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

"Active Member": 20 χρόνια πορείας... στην "Τεχνόπολη"


"Active Member": 20 χρόνια πορείας... στην "Τεχνόπολη"
Το συγκρότημα των "Active Member" γιορτάζει τα 20 χρόνια πορείας του στο χώρο της ελληνικής χιπ χοπ μουσικής, με μια συναυλία στην "Τεχνόπολη" του Δήμου Αθηναίων.

Οι "Active Member" που αποτελούνται πλέον απο τον B.D.Foxmoor (Μιχάλη Μυτακίδη) και την Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) θα παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές της μουσικής τους διαδρομής και θα γιορτάσουν με το κοινό τους τα 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας.
Το συγκρότημα ξεκίνησε τη μουσική πορεία του το 1992, όταν ο Μιχάλης Μυτακίδης, γεννημένος στο Πέραμα, γνωστός  με το ψευδώνυμο B. D. Foxmoor, μαζί με τον DJ MCD (κατά κόσμον Δημήτρη Κρητικό), συναντήθηκαν για να δημιουργήσουν τους Active Member.
Οι "Active Member" ξεκίνησαν την διαδρομή τους το 1993 όταν κυκλοφόρησαν, ανεξάρτητα, τον πρώτο ελληνικό χιπ χοπ δίσκο με τίτλο "Διαμαρτυρία", ο οποίος γνώρισε μεγάλη απήχηση από το ελληνικό κοινό, παρόλο που ήταν η πρώτη φορά που το ελληνικό κοινό ερχόταν σε επαφή με την  χιπ χοπ μουσική.
Η συναυλία που θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 21.00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και θα είναι μία γιορτή για τα εικοστά γενέθλια του γνωστού συγκροτήματος. Εισιτήρια για τη συναυλία θα πωλούνται στα ταμεία της Τεχνόπολης στην τιμή των 15 ευρώ.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X