GREEK REPORTERS: Ο Travolta, ο πιλότος και η "καυτή" σχέση τους

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο Travolta, ο πιλότος και η "καυτή" σχέση τους

Ο πιλότος από την Καλιφόρνια που ισχυρίζεται ότι
είχε σχέση με τον John Travolta προχωρεί σε νέες, καυτές αποκαλύψεις για τον Χολιγουντιανό σταρ.
Μετά τους δύο μασέρ που ισχυρίζονταν ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τον ηθοποιό, ένας πιλότος έρχεται να μιλήσει για την εξάχρονη ερωτική σχέση μαζί του. Οι εκπρόσωποι του Travolta ανέφεραν ότι η ιστορία του πιλότου είναι γελοία, ενώ ο πιλότος Doug Gotterba δίνει όλες τις καυτές λεπτομέρειες. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 1981 όταν εκείνος πήγε να ζητήσει δουλειά πιλότου από τον σταρ. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του άνδρα. «Ξέρω την ημερομηνία που ξεκίνησε η σχέση γιατί ακόμη έχω τα ημερολόγια και τα αρχεία» είπε ο 62χρονος άνδρας στο National Enquirer και πρόσθεσε ότι οι δυο τους πέταξαν στο Μοντερέι της Καλιφόρνια και μαζί απόλαυσαν ένα υπέροχο δείπνο πίνοντας γλυκό κρασί στο Κάρμεν. «Αισθάνθηκα ότι με φλέρταρε» είπε ο Gotterba. «Επιστρέφοντας από το εστιατόριο στο ξενοδοχείο, ο John μου είπε να μου κάνει μασάζ».
 
Ο άνδρας επισήμανε ότι ανέμενε την πρόσκληση και την αποδέχθηκε ώστε αργότερα να βρεθούν να κάνουν σεξ. «Ο John ήταν τρυφερός αλλά πολύ παθιασμένος. Την επόμενη ημέρα, με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του μου είπε ‘μου άρεσε πολύ χθες βράδυ’». Οι δυο τους απόλαυσαν ρομαντικά ταξίδια σε Χαβάη, Άμστερνταμ και Κένυα. «Μερικές φορές θα έφερνε γυναίκες μαζί τους ως προκάλυμμα, αλλά μου ζητούσε να πάω στη σουίτα του και περνάγαμε τις νύχτες μας μαζί. Αυτό ήταν το μικρό μας μυστικό» υπογράμμισε ο Gotterba. Ο ίδιος παρότρυνε τον ηθοποιό να κάνει σχέση με γυναίκα ώστε να την έχει ως βιτρίνα και τότε άρχισε να βγαίνει με την Brooke Shields: «Δεν υπήρχε χημεία μεταξύ τους. Χαμογελούσαν για τις κάμερες και όλοι νόμιζαν ότι είναι ζευγάρι». 

Η σχέση τους τελείωσε το 1986 λόγω διαρκών αψιμαχιών. Όπως ισχυρίζεται ο πιλότος, ο Travolta τον έλεγχε διαρκώς. Εμφανιζόταν απρόσκλητος στο σπίτι του ψάχνοντας την κρεβατοκάμαρά του και τα συρτάρια του για να δει αν τον απατά. Μπορεί να τον αγνοούσε για μέρες, αλλά μόλις του ζητούσε να βρεθούν εκείνος έπρεπε να δίνει αμέσως το «παρών».

Οι πρώην εραστές ξανασυναντήθηκαν το 1992 όταν ο Travolta παντρεύτηκε την ηθοποιό Kelly Preston. «Μιλάγαμε γενικώς όταν τον ρώτησα ‘Λοιπόν John, πες μου. Τώρα που είσαι παντρεμένος, ακόμη προτιμάς άνδρες ή γυναίκες’; Κι εκείνος απάντησε ‘Doug, ακόμη προτιμώ άνδρες’» σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Gotterba. Υπενθυμίζουμε ότι δυο άνδρες μασέρ κατέθεσαν αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση κατά του ηθοποιού για να την αποσύρουν λίγες ημέρες μετά. 


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X