GREEK REPORTERS: Στο φως και νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Στο φως και νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας


Στο φως και νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 54χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 54χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας τεσσάρων παιδιών. Επειτα από έρευνα αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Διαδίκτυο, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του και διαπιστώθηκε πως κατείχε συγκεκριμένο πρόγραμμα με το οποίο διακινούσε το υλικό. Στον υπολογιστή του 54χρονου, βρέθηκαν συνολικά 469 αρχεία με βίντεο και φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.
Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι κατείχε το πρόγραμμα για να «κατεβάζει» ταινίες με περιεχόμενο πορνό και πρωταγωνιστές ενήλικους και ότι παρεισέφρησε το υλικό παιδικής πορνογραφίας, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος, με χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X