GREEK REPORTERS: Με μισή ώρα μπάλα και νεύρα δεν ΠΑΣ μπροστά

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Με μισή ώρα μπάλα και νεύρα δεν ΠΑΣ μπροστά


Ο Ντε Βινσέντι με εκπληκτικό σουτ ισοφαρίζει το σκορ στο χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ
Ηταν βαρύ το φορτίο που κουβαλούσε ο Παναθηναϊκός από τον αποκλεισμό και την κόπωση της περασμένης Τρίτης, το «έφαγε» και ο ΠΑΣ, χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ , κερδίζοντας βαθμό (1-1) μετά από 29 χρόνια!

Επηρεασμένος από το 0-0 με τη Μάλαγα, χωρίς τη βοήθεια που περίμενε από τον κόσμο (στις εξέδρες ήταν μόλις 5.000 φίλαθλοι...), αλλά κι από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, ο Παναθηναϊκός «πέταξε» για ακόμα μια φορά το πρώτο 45λεπτο, «ξύπνησε» όταν έμεινε με δέκα (!) παίχτες, αλλά οι μεγάλες αδυναμίες του στην οργάνωση και την τελική προσπάθεια τον υποχρέωσαν στην πρώτη και, μάλιστα, απρόβλεπτη απώλεια στην έδρα του!
Οι ξεκούραστοι Τοτσέ και Μπαρμπαρούσης ήταν «άφαντοι», με τον πρώτο να μένει ακίνδυνος και τον δεύτερο να «χάνεται» στα μαρκαρίσματα των αντιπάλων...
Οι Κατσουράνης, Βιτόλο φάνηκαν ελάχιστα, ο Ελληνας διεθνής δεν συγκράτησε τα νεύρα του στο 52΄ και είδε την κόκκινη κάρτα (πρώτα αντίκρισε την κίτρινη για διαμαρτυρία και μετά φάνηκε να λέει κάτι σε έντονο ύφος στον διαιτητή), ο Ισπανός έκανε λάθη, ο Φορναρόλι ήταν δραστήριος αλλά έως εκεί... και απέμεινε ο Σισοκό να «τρέχει» παντού και να κάνει τα πάντα!
Χρειάστηκε να προωθηθεί ο Βελάσκες και να επιστρατεύσει όλη του την τεχνική στη σέντρα του Σισοκό για να βρει δίχτυα ο Παναθηναϊκός...
Με ασύλληπτο σουτ (από σέντρα του Σισοκό) στο 28΄ συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρώτο ημίχρονο χάρη στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και στις συχνές επισκέψεις του στην περιοχή των «πράσινων» και πήρε αυτό που άξιζε στις καθυστερήσεις, μ΄ ένα εξίσου αριστουργηματικό σε εκτέλεση γκολ από τον Ντε Βινσέντι (1-1).
Kλασικές ευκαιρίες
Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές, έχασε τον Κατσουράνη, απέτυχε να σκοράρει σε κλασικές περιπτώσεις με κορυφαίες αυτές του 75ου λεπτού όταν ο Φεγκρούς έκανε «δώρο» (κλώτσησε αέρα αντί για την μπάλα) στον Πετρόπουλο, ο οποίος το... επέστρεψε στον Μαροκινό γκολκίπερ (πρόλαβε να καλύψει την εστία του και ν΄ αποκρούσει το σουτ) και του 85΄, όταν και πάλι ο Πετρόπουλος είδε το πλασέ του να φεύγει ελάχιστα άουτ...
Οι φιλοξενούμενοι, περισσότερο... τα 'χασαν έχοντας την αριθμητική υπεροχή παρά επεδίωξαν να την εκμεταλλευτούν.
Η καλύτερη τους στιγμή, μετά το 52΄, ήταν στο 68΄ σε βολίδα του Βίλα από πλάγια θέση που βρήκε σε ετοιμότητα (έδιωξε σε κόρνερ) τον Καρνέζη.
Με μισή ώρα μπάλα και νεύρα δεν ΠΑΣ μπροστά
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X