GREEK REPORTERS: Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Κινηματογραφικές πρεμιέρες
Με 4 νέες ταινίες και μία επανέκδοση ξεκινάει η κινηματογραφική εβδομάδα.


Μεταξύ των ταινιών που κάνουν πρεμιέρα σήμερα, έχουμε την κομεντί «Χάρηκα που σε Γνώρισα» με την Κίρα Νάιτλι καθώς και την κωμωδία «Ατίθαση Συντροφιά».

Το ιταλικό φιλμ «Άντρες Εναντίον Γυναικών» ασχολείται με τη σύγκρουση μεταξύ των δύο φύλων, ενώ η γαλλική «Special Forces» μας μεταφέρει στον πόλεμο με τους Ταλιμπάν, υιοθετώντας βέβαια μια μιλιταριστική αφήγηση.

Η εβδομάδα συμπληρώνεται, τέλος, με την επανέκδοση του φιλμ νουάρ «Νιαγάρας» με τη Μέριλιν Μονρόε στον πρώτο της μεγάλο ρόλο.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα καθώς και τα trailer τους:

«Χάρηκα που σε Γνώρισα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λόριν Σκαφάρια με τους: Στιβ Καρέλ, Κίρα Νάιτλι, Μέλανι Λίνσκι

Καθώς σε τρεις εβδομάδες ένας αστεροειδής πρόκειται να συγκρουστεί με τη Γη, ένας ασφαλιστής τον οποίο έχει μόλις εγκαταλείψει η γυναίκα του και η εξωστρεφής νεαρή γειτόνισσά του ξεκινούν από κοινού ένα αυτοσχέδιο οδοιπορικό.



«Άντρες Εναντίον Γυναικών»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Φαούστο Μπρίτσι με τους: Φάμπιο Ντε Λουίτζι, Πάολο Ρουφίνι, Λουτσία Οκόνε, Πάολα Κορτελέζι

Τέσσερις ερωτικές ιστορίες μιλούν για τον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ των δύο φύλων: οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια λεσβία κι ένας στρέιτ που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα, η αταίριαστη σχέση μιας ακτιβίστριας κι ενός ιδιοκτήτη μπαρ και οι μετα-συζυγικές αναζητήσεις μιας πρόσφατα χωρισμένης μεσήλικης μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο.



«Ατίθαση Συντροφιά»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λόρενς Κάσνταν με τους: Ντάιαν Κίτον, Κέβιν Κλάιν, Ντάιαν Γουίστ, Ρίτσαρντ Τζένκινς

Ένα αδέσποτο σκυλί θα αποτελέσει την αφορμή για να βρει η παραμελημένη από το σύζυγό της Μπεθ μια τρυφερή συντροφιά. Η εξαφάνιση του νέου τετράποδου μέλους της οικογένειας θα μετατραπεί στην σπίθα που θα ανάψει οικογενειακές διαμάχες και έριδες που σιγόκαιγαν εδώ και αρκετό καιρό.



«Special Forces»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Στεφάν Ριμπογιάντ με τους: Νταϊάν Κρούγκερ, Ντζιμόν Χούνσου, Μπενουά Μαζιμέλ, Τσεκί Καριό

Μια γαλλίδα δημοσιογράφος απάγεται από τους Ταλιμπάν και μια επίλεκτη μονάδα των ειδικών δυνάμεων αναλαμβάνει τη ριψοκίνδυνη αποστολή να την απελευθερώσει.



«Νιαγάρας»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Χένρι Χαταγουέι με τους: Μέριλιν Μονρόε, Τζόζεφ Κότεν, Τζιν Πίτερς

Η Πόλι και ο Ρέι Κάτλερ επισκέπτονται τους καταρράχτες του Νιαγάρα, όπου γνωρίζουν τη σέξι Ρόουζ Λούμις και τον σύζυγό της Τζορτζ, έναν βετεράνο του πολέμου με ψυχολογικά προβλήματα. Η Ρόουζ όμως έχει κανονίσει με τον εραστή της να ξεφορτωθεί τον άντρα της, σχέδιο που θα εμπλέξει επικίνδυνα και τους Κάτλερ.





newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X