GREEK REPORTERS: Η Στιούαρντ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μένει άπλυτη και κλαίει συνεχώς

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Η Στιούαρντ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μένει άπλυτη και κλαίει συνεχώς


Η Στιούαρντ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μένει άπλυτη και κλαίει συνεχώς
Ακριβά πληρώνει το παραστράτημά της η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία
βρίσκεται στα πρόθυρα κατάθλιψης μετά το χωρισμό της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, καθώς συνεχώς κλαίει, τρέφεται μόνο με παγωτό και αγνοεί τους βασικούς κανόνες υγιεινής.
Σύμφωνα με το Radaronline.com, η νεαρή ηθοποιός αυτή την περίοδο μένει στο σπίτι του καλού της φίλου και παραγωγού, Τζιοβάνι Αγκνέλι, καθώς έφυγε κι εκείνη από το σπίτι που μοιραζόταν με τον Πάτινσον στο Λος Άντζελες, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της απιστίας της.
Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα άτομο από το κοντινό της περιβάλλον δεν έχει κάνει μπάνιο εδώ και πολλές μέρες και τρώει συνέχεια παγωτό, ενώ η ίδια πηγή προσθέτει: «Συμπεριφέρεται σαν πληγωμένη έφηβη. Κλαίει συνέχεια και δεν θέλει να επικοινωνήσει με κανέναν. Φοβάται πως έχασε για πάντα το Ρόμπ, τον οποίο αγαπούσε πραγματικά και θεωρούσε αδερφή ψυχή της, και είναι τρομοκρατημένη, ταπεινωμένη και πληγωμένη».
Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι ο Πάτινσον φοβάται ότι η Κρίστεν έχει σχέση και με τον Αγκνέλι, στον οποίο τηλεφώνησε απαιτώντας να μάθει γιατί η πρώην σύντροφός του μένει στο σπίτι του.

iefimeria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X