GREEK REPORTERS: Αυτοκτόνησε ο αδελφός πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αυτοκτόνησε ο αδελφός πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή




Μια τραγωδία που ραγίζει τις καρδιές και κάνει ακόμη και τους πιο δυνατούς χαρακτήρες να λυγίσουν βιώνει τις τελευταίες ώρες
ένας πασίγνωστος και δημοφιλής Ελληνας τραγουδιστής. Ο πολυαγαπημένος του αδελφός έχασε τη ζωή του αφού έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε μαζί με τη μητέρα του.

Η είδηση έχει συγκλονίσει του καλλιτεχνικούς και τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, ενώ τα μέλη της οικογένειας του 53χρονου άνδρα έχουν σοκαριστεί. Κανείς τους δεν θέλει να πιστέψει ότι πρόκειται για πραγματικότητα, αλλά για έναν εφιάλτη που θα τελειώσει με το που θα ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο τους.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου λίγο πριν από τις 11.30 χθες το πρωί. Ο 53χρονος, χωρίς να πει την παραμικρή κουβέντα, ανέβηκε στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου έμενε και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κενό. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ το σημείο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατακλύστηκε από αστυνομικές δυνάμεις. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον άνδρα να βρεθεί στο κενό δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανατρίχιασαν όταν αντίκρισαν τον 53χρονο άνδρα να κείτεται νεκρός στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. Κανείς τους δεν τον είδε την ώρα που βρισκόταν στην ταράτσα. Ξαφνικά άκουσαν έναν θόρυβο και όταν βγήκαν στα παράθυρα των διαμερισμάτων τους, έστρεψαν τα βλέμματά τους παντού. Η λύση όμως του μυστηριώδους θορύβου ήταν σε απόσταση λίγων μέτρων.

Οταν έσκυψαν το κεφάλι τους προς την πυλωτή της πολυκατοικίας, οι περισσότεροι άρχισαν να ουρλιάζουν και να καλούν σε βοήθεια. Ο 53χρονος βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Από την πτώση ο άτυχος άνδρας είχε πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώώμα και κυρίως στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πήραν καταθέσεις από τους κατοίκους, ενώ ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό.

Στο Μπραχάμι ο αδελφός του γνωστού καλλιτέχνη είχε μετακομίσει πριν από περίπου έναν χρόνο και έμενε μαζί με τη μητέρα και τη θεία του στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας. Στο παρελθόν διατηρούσε μια επιχείρηση με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγκάστηκε να κλείσει καθώς δεν πήγαινε καλά. Ολοι όσοι από τους γείτονές του έτυχε να τον γνωρίζουν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν.

«Τον είχα δει ελάχιστες φορές» αναφέρει στην «Espresso» η Δήμητρα Μιχαλακοπούλου που ζει με την οικογένειά της στον 5ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας.

«Ενας αξιοπρεπέστατος κύριος που δεν είχε δώσει ποτέ λαβές για σχόλια. Ησυχος και πάντα ευγενικός. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πως ένας τέτοιος κύριος έκανε κάτι τέτοιο. Ακουσα τον θόρυβο και νόμιζα αρχικά ότι ήταν πυροβολισμός. Βγήκα έξω και μόλις αντίκρισα το θέαμα σάστισα. Βγήκε κόσμος έξω, ήρθαν η αστυνομία και το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Κρίμα, πραγματικά, και συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X