GREEK REPORTERS: Τα αίτια του διαζυγίου Τομ Κρουζ - Κέιτι Χολμς

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Τα αίτια του διαζυγίου Τομ Κρουζ - Κέιτι Χολμς



Η πολιτεία όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση του διαζυγίου φαίνεται πως θα αποτελέσει το πρώτο πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στον Τομ Κρουζ και την Κέιτι Χολμς.
Πίσω όμως από αυτό το θέμα κρύβεται η αληθινή μάχη που θα δώσει το εν διαστάσει πια αντρόγυνο, και αυτή αφορά την κηδεμονία της μικρής Σούρι.

Μπορεί η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Χολμς στην πολιτεία της Νέας Υόρκης να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για τον Κρουζ, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν άτομα του περιβάλλοντός του, οι δικηγόροι του ωστόσο έχουν ήδη σηκώσει τα μανίκια και ετοιμάζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός που αύριο συμπληρώνει τα πενήντα του χρόνια θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου στην Καλιφόρνια, όπου είχε δηλωθεί ο γάμος.

Η Χολμς έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή επειδή στη Νέα Υόρκη το σύνηθες είναι τα δικαστήρια να μη χορηγούν κοινή κηδεμονία στους δύο γονείς, κάτι που συμβαίνει συχνά στην Καλιφόρνια. Το μόνο που σε πρώτη φάση ενδιαφέρει τη γοητευτική ηθοποιό είναι η Σούρι. Φέρεται να μη θέλει με τίποτα να έχει ο Κρουζ την ευθύνη της κηδεμονίας σε νομικό επίπεδο.

Και σίγουρα αιτία γι’ αυτό δεν είναι τα χρήματα. Αλλωστε, Κρουζ και Χολμς έχουν προγαμιαίο συμβόλαιο βάσει του οποίου θα μοιραστεί η περιουσία, ενώ εκείνη έχει αρκετά χρήματα ώστε να μπορεί ακόμα και μόνη της να μεγαλώσει την εξάχρονη κόρη τους.

Μητέρα και κόρη θα πάρουν, όπως λέγεται, την έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς και τουλάχιστον δεκαπέντε εκατομμύρια δολάρια. Να σημειωθεί εδώ ότι ειδικοί σε θέματα διαζυγίων έχουν συμβουλεύσει την 34χρονη ηθοποιό να μη χρησιμοποιήσει στην προσπάθειά της επιχειρήματα όπως τη θρησκεία του Κρουζ, γιατί αυτό μάλλον θα αποδυναμώσει παρά θα ενισχύσει την προσπάθειά της.

Κι αυτό επειδή οι πεποιθήσεις των γονέων, όταν δεν υπερβαίνουν όρια που αφορούν την ασφάλεια των παιδιών, συνήθως δεν γίνονται δεκτές ως αντεπιχείρημα σε περιπτώσεις διαζυγίων.

Εκτός όμως από την αίτηση διαζυγίου στην Καλιφόρνια, ο Κρουζ θα κάνει προσφυγή στη Νέα Υόρκη ζητώντας τη μεταφορά της εκδίκασης στην Καλιφόρνια, με το επιχείρημα ότι η Χολμς διαμένει μόνιμα στο Λος Αντζελες και όχι στη Νέα Υόρκη. Γι’ αυτό, πάντως, η 34χρονη σταρ φαίνεται να είναι ήδη προετοιμασμένη.

Είχε νοικιάσει διαμέρισμα στο Μανχάταν

Εδώ και χρόνια, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Χολμς να μην περνάει καλά με τον Κρουζ και να ετοιμάζονται να χωρίσουν. Ουδέποτε όμως κάποιος από τους δύο επιβεβαίωσε σχετικές πληροφορίες. Μια κίνηση όμως της Χολμς ίσως και να επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς ότι πάει καιρός από τότε που κάτι δεν πήγαινε καλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «US Weekly», η μητέρα της Σούρι σχεδίαζε εδώ και εβδομάδες να κάνει αίτηση διαζυγίου. Είχε μάλιστα νοικιάσει διαμέρισμα στο Μανχάταν, ώστε να μετακομίσει εκεί αμέσως μετά την κίνησή της. Με κάθε μυστικότητα φρόντισε ώστε ο χώρος να προετοιμαστεί και να υπάρξουν συνθήκες για την ασφαλή διαβίωση του παιδιού και της ίδιας.

Φυσικά, δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής και ο χρόνος υποβολής της αίτησης. Η 34χρονη ηθοποιός επέλεξε να την υποβάλει αργά την περασμένη Πέμπτη και ενώ ο Κρουζ βρίσκεται στην Ισλανδία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Oblivion». Μάλιστα, ακόμα και τα δυο παιδιά του με τη Νικόλ Κίντμαν βρίσκονταν μαζί του.

Δύο καβγάδες την έσπρωξαν προς το τέλος

Δύο άσχημοι καβγάδες φαίνεται πως αποτέλεσαν το επισφράγισμα στην απόφαση της Χολμς να χωρίσει τον άντρα της. Ο πρώτος αφορούσε την απόφασή του να περάσει τα πεντηκοστά του γενέθλια μακριά από την οικογένειά του κάνοντας γυρίσματα.

Ο δεύτερος και -όπως λένε κάποιοι- πολύ πιο άγριος αφορούσε την πρόσφατη φωτογράφηση που έκανε ο Κρουζ για το περιοδικό «W», στην οποία ποζάρει ως ροκάς με δύο ξανθιές να ακουμπούν στο κορμί του.

Η Χολμς δεν ζήλεψε, όπως θα έσπευδαν κάποιοι να πουν. Το πρόβλημά της ήταν ότι θεωρεί πως δεν ταιριάζει πια τέτοιο image στον Κρουζ, δεδομένου ότι η Σούρι μεγαλώνει και χρειάζεται διαφορετική εικόνα του πατέρα της.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X