GREEK REPORTERS: Θρίλερ για γερά νεύρα με πτώμα γυναίκας στο Μπαρουτάδικο

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Θρίλερ για γερά νεύρα με πτώμα γυναίκας στο Μπαρουτάδικο



Την άκρη του νήματος μιας μυστηριώδους υπόθεσης προσπαθούν να βρουν οι διωκτικές αρχές μετά τον εντοπισμό πτώματος μιας γυναίκας στο άλσος Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω, η οποία
βρήκε φρικτό θάνατο από χτυπήματα που δέχτηκε με μεγάλη πέτρα στο κεφάλι της.

Αν και οι διωκτικές αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, πίσω από την άγρια δολοφονία «βλέπουν» ένα έγκλημα πάθους. Το θρίλερ για γερά νεύρα ξεκίνησε στις 7.20 χθες το πρωί όταν ένας περαστικός βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα ανατριχιαστικό θέαμα.

Ενώ διέσχιζε το άλσος, έκπληκτός αντίκρισε μια γυναίκα πεσμένη στο έδαφος. Οταν την πλησίασε είδε δίπλα της μια λίμνη αίματος και το κεφάλι της να είναι παραμορφωμένο.

Αμέσως ειδοποίησε τις διωκτικές αρχές. Στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής που εκτίμησε ότι ο θάνατός της επήλθε γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα. Η ηλικία της γυναίκας εκτιμάται από 30 έως 40 ετών, ενώ το όπλο τους εγκλήματος ήταν μια μεγάλη πέτρα.

Ο δράστης φέρεται να χτύπησε με δύναμη με την πέτρα στο κεφάλι την άτυχη γυναίκα που ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα σενάρια προκειμένου να λύσουν τον γόρδιο δεσμό και να φτάσουν στον εντοπισμό του δολοφόνου.

Στο σημείο του εγκλήματος δεν βρέθηκε η τσάντα του θύματος, ωστόσο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αποκλείουν την περίπτωση της ληστείας. Η γυναίκα ήταν καλοντυμένη και δεν φαίνεται να είχε παλέψει με κακοποιούς προτού χτυπηθεί βάναυσα στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κάθονταν σε ένα παγκάκι του πάρκου μαζί με τον δολοφόνο της.

Κάποια στιγμή πρέπει να διαπληκτίστηκαν και ο άγνωστος άνδρας αφού τη χτύπησε στο κεφάλι στη συνέχεια προσπάθησε να την κρύψει πίσω από κάποιους θάμνους. Ετσι οι αστυνομικοί στρέφουν το βάρος των ερευνών τους στο κοντινό περιβάλλον της νεκρής αφού πιστεύουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X