GREEK REPORTERS: Το Eθνικό Θέατρο πάει… στο Μετρό

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Το Eθνικό Θέατρο πάει… στο Μετρό



Απόσπασμα της παράστασης «Νεφέλες» θα απολαύσουν οι επιβάτες
Την Παρασκευή 6 του μηνός οι επιβάτες του Μετρό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία στον Πολυχώρο του σταθμού στο Σύνταγμα, παρακολουθώντας ένα απόσπασμα της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή στις 12:30 το μεσημέρι, ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» θα φιλοξενήσει την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Νεφέλες» και οι επιβάτες, που θα βρεθούν την ώρα εκείνη στο επίπεδο του σταθμαρχείου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα απόσπασμα της γνωστής κωμωδίας του Αριστοφάνη, που ανεβάζει το Εθνικό Θέατρο.

Οι ηθοποιοί του Χορού της παράστασης, που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 13 και 14 Ιουλίου, θα δώσουν μία πρώτη γεύση της παράστασης, που θα συζητηθεί!

Επιχειρώντας να προσδώσει ένα διαφορετικό τόνο στις καθημερινές μετακινήσεις των επιβατών, η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες εισαγάγει καλλιτεχνικά δρώμενα στους χώρους της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ, επιφυλάσσονται κι άλλες εκπλήξεις για τους επιβάτες, που εμπιστεύονται καθημερινά τα μέσα σταθερής τροχιάς για τις μετακινήσεις τους.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X