GREEK REPORTERS: Οι διακοπές ενός ζευγαριού έγιναν θρήνος

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Οι διακοπές ενός ζευγαριού έγιναν θρήνος



Από τη μια στιγμή στην άλλη η χαρά των διακοπών τους μετατράπηκε σε θρήνο! Τραγική κατάληξη είχαν οι καλοκαιρινές διακοπές για ένα ζευγάρι από τη Γλυφάδα. 


Ο 71χρονος άντρας και η 69χρονη σύζυγός του είχαν δεχτεί με πολύ χαρά την πρόσκληση ενός φιλικού ζευγαριού να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του, στην Κυλλήνη, για να κάνουν τα μπάνια τους και να ξεκουραστούν.

Χθες όμως ο 71χρονος έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που κολυμπούσε στην παραλία της Κάτω Παναγιάς και εξέπνευσε. Η σύζυγός του, που βρισκόταν στην παραλία μαζί με τους φίλους τους, αντιλήφθηκε πως το σώμα του 71χρονου επέπλεε στη θάλασσα και αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Λουόμενοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην παραλία έπεσαν στη θάλασσα και κατάφεραν να ανασύρουν τον άντρα, ενώ μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον συνεφέρουν κάνοντάς του μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή. Ομως, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, ο ηλικιωμένος δεν ανακτούσε τις αισθήσεις του.

Λίγα λεπτά αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν. Οταν έφτασε ήταν ήδη νεκρός κι έτσι απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του. Μόλις η σύζυγός του έμαθε τα άσχημα νέα, δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει σήμερα η νεκροτομή. Στην Κυλλήνη έφτασαν και τα παιδιά του για να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε συμβεί.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X