GREEK REPORTERS: Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο Office! Διαθέσιμη η έκδοση preview (Videos)

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο Office! Διαθέσιμη η έκδοση preview (Videos)



Η Microsoft παρουσίασε πριν από μερικές ώρες τη νέα έκδοση της σουίτας Office, η οποία
ονομάζεται πλέον “the new Office”, με εμφάνιση που ακολουθεί τα πρότυπα του Metro UI του Windows 8 και αρκετές βελτιώσεις σε σύγκριση με τις παλαιότερες εκδόσεις.

Η σουίτα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να τρέχει στο desktop mode του Windows 8 για χρήση με mouse και πληκτρολόγιο, αν και η Microsoft αναφέρει ότι είναι βελτιστοποιημένη για αποδοχή εντολών από τα δάκτυλα του χρήστη σε οθόνες αφής. Ακόμη, υποστηρίζει και εντολές από γραφίδα, ενώ είναι έντονη η ενσωμάτωση του Skype, της cloud υπηρεσίας SkyDrive και πολλά άλλα.
Microsoft Office 2013
Το νέο Office θα είναι διαθέσιμο το Φθινόπωρο σε τρεις εκδόσεις για Windows (υποστηρίζει Windows 7 / 8, αργότερα Windows Vista / XP) και OS X, όπου η καθεμία περιλαμβάνει τις κλασικές εφαρμογές Word, Excel, Outlook, OneNote, PowerPoint, Publisher και Access και ανάλογα το πακέτο παίρνετε κάποια extras:
Office 365 Home Premium: Δυνατότητα εγκατάστασης σε 5PCs, δωρεάν 20GB αποθηκευτικό χώρο στο SkyDrive, 60 λεπτά κάθε μήνα στο Skype.
Office 365 Small Business Premium: Μέχρι 10 user accounts με δυνατότητα 5 εγκαταστάσεις ανά χρήστη, προσθήκη των εφαρμογών InfoPath και Lync, website tools και HD webconferencing (μέσω Skype).
Office 365 ProPlus: Μέχρι 25 user accounts με δυνατότητα 5 εγκαταστάσεις ανά χρήστη και τις ίδιες εφαρμογές με το Small Business Premium.
Office 365 Enterprise: Οτιδήποτε περιλαμβάνει η έκδοση Office 365 ProPlus και επιπλέον δυνατότητα αποθήκευσης των emails στο cloud με το Exchange Online
Ακόμη, θα είναι διαθέσιμη και η σουίτα Office Home and Student 2013 RT, η οποία περιλαμβάνει νέες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint και OneNote και θα είναι προεγκατεστημένο στα ARM-based Windows 8 tablets, καθώς και στο Microsoft Surface.
Εάν έχετε εγκατεστημένο το Windows 7 ή το Windows 8 σε κάποια συσκευή σας, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την έκδοση Office Preview για να τη δοκιμάσετε από εδώ.






techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X