GREEK REPORTERS: Στη Σαντορίνη ο Robert De Niro

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Στη Σαντορίνη ο Robert De Niro



Μικρό πέρασμα από τη Σαντορίνη λίγων ωρών φαίνεται πως
έκανε ο μεγάλος ηθοποιός του Hollywood, Robert de Niro. 

Με τη θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", ο ηθοποιός προσέγγισε το νησί της Σαντορίνης. Μαζί του, εκτός από την οικογένειά του, είχε και τον εξίσου διάσημο και πολύ καλό του, John Travolta.

Οι δύο οικογένειες de Niro και  Travolta, αφού γευμάτισαν στο σκάφος και λίγο πριν ξεκινήσει η δύση του ήλιου που θέλησαν να θαυμάσουν, προσέγγισαν το παλιό λιμάνι των Θηρών και ανέβηκαν στα Φηρά με το τελεφερίκ. Όλοι τους, απλά ντυμένοι και χωρίς να τραβήξουν την προσοχή, πέρασαν απαρατήρητοι στα σοκάκια του νησιού. Απών ήταν ο John Travolta, μιας και να ξεκουραστεί στη θαλαμηγό. Τα σεξουαλικά σκάνδαλα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με παρενοχλήσεις του ηθοποιού εις βάρος τόσο του μασέρ, όσο και ενός πρώην πιλότου του, φαίνεται να τον έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, βρίσκοντας ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση στα ελληνικά νησιά.

Η υπόλοιπη παρέα, έχοντας κάνει κράτηση σε ολόκληρο το διάσημο «Franco's Bar», απόλαυσε ανενόχλητη το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του νησιού. 

Ο Robert de Niro ήταν εκείνος, μάλιστα, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Σαντορινιό κρασί, το οποίο και δοκίμασε, συνοδευόμενο από απλά deeps.

Τα φλας του φωτογραφικού φακού δε σταμάτησαν με τον Robert de Niro να φωτογραφίζεται με την οικογένειά του και τους φίλους του με φόντο τη Θηρασιά. Συνομιλώντας με ντόπιους, δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ελλάδα και τις παραδοσιακές γεύσεις της, αποκαλύπτοντας ότι του αρέσει πολύ να πίνει ελληνικό καφέ!



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X