GREEK REPORTERS: Οι celebrities που προτίμησαν τη Νάξο!

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Οι celebrities που προτίμησαν τη Νάξο!



Είναι ο αγαπημένος προορισμός πολλών επωνύμων. Το φετινό καλοκαίρι η Νάξος έχει την τιμητική της.
Το κυκλαδίτικο νησί επέλεξαν για να αποδράσουν και να δροσιστούν από τον αποπνικτικό καύσωνα αρκετοί celebrities.

Οι δαντελένιες αμμουδερές του παραλίες φιλοξένησαν δεκάδες λαμπερά ονόματα από τον χώρο του τραγουδιού, της τηλεόρασης αλλά και του αθλητισμού.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν τις βουτιές τους στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του Δώρα.

Ο τραγουδιστής ύστερα από μια κουραστική σεζόν στο «Caramella» ήθελε πολύ να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, γι’ αυτό ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του καλού του φίλου Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος διαθέτει μία από τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες, χτισμένη λίγα μέτρα από την απέραντη αμμώδη παραλία του Αγίου Γεωργίου, που συνδυάζει την τοπική κυκλαδίτικη και τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική. Εκεί και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που έχει πια τη δική του επιχείρηση στη Νάξο και πέρασε πολλά βράδια στο ξενοδοχείο απολαμβάνοντας την εκπληκτική κουζίνα και τις υπηρεσίες του «Naxos Resort».

Την παράσταση έκλεψε πάντως ο διεθνής μπασκετμπολίστας Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος -και να ήθελε- λόγω ύψους δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητος. Εβγαλε μάλιστα πολλές φωτογραφίες με όλο το προσωπικό!

Στα ίδια... λημέρια εθεάθησαν επίσης η σέξι Πετρούλα, γνωστή και ως «Καιρούλα», που έφερε αναστάτωση στον αντρικό πληθυσμό, ο ηθοποιός Γιώργος Καραμέρος, η τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα και ο γνωστός ράπερ Bo.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X