GREEK REPORTERS: Τροχαίο δυστύχημα με 4 νεκρούς και 30 τραυματίες στη Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Τροχαίο δυστύχημα με 4 νεκρούς και 30 τραυματίες στη Θεσσαλονίκη


Τροχαίο δυστύχημα με 4 νεκρούς και 30 τραυματίες στη Θεσσαλονίκη
Τροχαίο δυστύχημα με 5 νεκρούς και 30 τραυματίες Ρώσους τουρίστες σημειώθηκε τα ξημερώματα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν
το λεωφορείο που τους μετέφερε ανατράπηκε. Το δυστύχημα έγινε στο δρόμο Νέων Μουδανιών- Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Καρδίας, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί, μέχρι στιγμής, τα αίτια. Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 48 άτομα, ένας οδηγός και ένας συνοδός.
Το πούλμαν ανατράπηκε λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος ενώ κατευθυνόταν από τη Χαλκιδική προς το αεροδρόμιο Μακεδονία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία Θεσσαλονίκης, οι Ρώσοι τουρίστες βρίσκονταν σε διακοπές στην περιοχή της Χαλκιδικής και μετέβαιναν με το λεωφορείο στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους.
Την ώρα του δυστυχήματος στην περιοχή έβρεχε, ενώ χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου οι τουρίστες να εγκαταλείψουν το λεωφορείο.
Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης διακομίστηκαν συνολικά εννέα τραυματίες, εκ των οποίων οι έξι είναι υπό πλήρη έλεγχο. Δύο άτομα υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με τη μία περίπτωση να είναι σοβαρότερη, με πολλαπλά κατάγματα κι άλλα τραύματα. Επίσης, κάποιοι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσομείο της Αθήνας «Γ. Γεννηματάς».
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης. Η κυκλοφορία στο ρεύμα της εθνικής οδού προς τη Θεσσαλονίκη διεξάγεται πλέον κανονικά.

ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X