GREEK REPORTERS: Υποδέχτηκαν με πέτρες τον Μέσι και την παρέα του

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Υποδέχτηκαν με πέτρες τον Μέσι και την παρέα του


Το Περού του Σέρτζιο Μαρκαριάν υποδέχθηκε χθες τα ξημερώματα την Αργεντινή για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Ομως οι Περουβιανοί ξεπέρασαν κάθε όριο πριν από τον αγώνα. Κατά την προπόνηση των Αργεντίνων διεθνών στο στάδιο του αγώνα μερικοί «ανεγκέφαλοι» πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο με συνέπεια να σπάσουν αρκετά τζάμια. Ευτυχώς, ο Μέσι και οι συμπαίκτες του ήταν στο γήπεδο για την προπόνηση όταν ξεκίνησε ο πετροπόλεμος.
Στη συνέχεια, η αστυνομία της Λίμα αύξησε τη δύναμη που φυλούσε την αποστολή της «αλμπισελέστε» και δεν έγιναν άλλα παρατράγουδα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν είχαν μπορέσει ν' αποτρέψουν νωρίτερα άλλη ενέργεια των Περουβιανών οπαδών. Με πρωτοβουλία σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αρκετοί πήγαν στο αεροδρόμιο και για να πικάρουν τον Μέσι φώναζαν «Κριστιάνο Ρονάλντο!».
Πριν από τον αγώνα, ο Ουρουγουανός προπονητής του Περού και παλιός γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σέρχιο Μαρκαριάν, επαίνεσε δημόσια τον Μέσι. Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι ο Αργεντίνος «μάγος» χορεύει τους αντίπαλους αμυντικούς! «Σκεφτόμαστε να βάλουμε προσωπικό μαρκάρισμα στον Μέσι» σχολίασε ο Μαρκαριάν και συνέχισε: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όλοι οι προπονητές παρατάσσουν άμυνα ζώνης και αυτό το παιδί? χορεύει όλους τους αντιπάλους. Το Περού συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις να παίξει ανταγωνιστικά κόντρα στην Αργεντινή. Είναι σημαντικό να διαλέξουμε τη σωστή στρατηγική και να την εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Περισσότερο από το να παίξουμε καλά, έχει σημασία να είμαστε αποτελεσματικοί».

e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X