GREEK REPORTERS: Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη! Τα πόσα κλείνει;

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη! Τα πόσα κλείνει;


Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη! Τα πόσα κλείνει;
Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη! Αν και η ίδια δεν έχει κρύψει ποτέ την ηλικία της, σε μία από τις εκπομπές της κάλεσε τα περιοδικά να μην την γράφουν. Ενημερωτικά θα σας πούμε ότι κλείνει τα
43.
Με αφορμή τα γενέθλια της παρουσιάστριας, το star.gr σου θυμίζει πώς μας συστήθηκε σε video clip του 1990, αλλά και φωτογραφίες της από όλα αυτά τα χρόνια.

Η παρθενική εμφάνιση της μελαχρινής τότε Ελένης -που ασχολούταν με το μόντελινγκ- έγινε στο βίντεο του τραγουδιού «Προκαλείς» του Μιχάλη Ρακιτζή.

Ως παρουσιάστρια έκανε το ντεμπούτο της στην εκπομπή «Κοκτέιλ» του Mega, δίπλα στους Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και Νίκο Διαμανταρίδη, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην «Mega Banka» ως το κορίτσι του Γιώργου Πολυχρονίου.

Μετά από συμμετοχές σε διάφορες σειρές (όπως τα «Πάτερ Ημών»), η Ελένη παρουσίασε από το 1995 έως το 2005 τον «Πρωινό Καφέ» στον ΑΝΤ1. Ακολούθησε ο «Καφές Με Την Ελένη» στον Alpha μέχρι το καλοκαίρι του 2011, ενώ πλέον η εκπομπή έγινε σκέτο «Ελένη» και μετακόμισε στη μεσημεριανή ζώνη.

Το 2001, η παρουσιάστρια έκανε τον δεύτερο γάμο της (είχε παντρευτεί σε νεαρή ηλικία τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη), ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά (τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια).

Στις 29 Ιανουαρίου 2010, το «λαμπερό» ζευγάρι ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου το διαζύγιό του και, έκτοτε, η Ελένη ζει τον έρωτα στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου... Μάλιστα, σχεδόν κάθε εβδομάδα την βλέπουμε στα περιοδικά να φοράει ποδιά και να κάνει δουλειές σαν καλή νοικοκυρά στα Άχλα της Άνδρου (εκτός κι αν την απαθανατίσουν για ψώνια στα Β.Π. ή στην λαϊκή με τα βιολογικά), όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο του καλού της.
Η παρουσιάστρια -που έχει αφήσει ιστορία με... τα γέλια, τις σπρωξιές και τις απορίες της- πρόβλημα με την ηλικία της δεν έχει - εξάλλου, δεν την έκρυψε ποτέ, χώρια τα κεράκια που έχει σβήσει on air! Ωστόσο, σε μία από τις εκπομπές της είπε όλο νόημα: «την δηλώσαμε την ηλικία, μην την υπενθυμίζετε συνέχεια»!
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X