GREEK REPORTERS: Εξιτήριο για την Άννα Βίσση

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Εξιτήριο για την Άννα Βίσση


Εξιτήριο για την Άννα Βίσση
Η περιπέτεια της Aννας παίρνει τέλος. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, μετά από οκτώ μέρες στο κρεβάτι με πόνους στα πλευρά εξαιτίας της πτώσης της από τη σκηνή, παίρνει εξιτήριο αύριο, Σάββατο, και δεν βλέπει την ώρα να ξαναβρεθεί στην πίστα του κέντρου όπου εμφανίζεται.


Τέλος καλό, όλα καλά για την Aννα Βίσση! H τραγουδίστρια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», θα βγει αύριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται. Οι θεράποντες ιατροί της, έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της υγείας της, γεγονός που οφείλεται και στο ότι η τραγουδίστρια συνεργάστηκε μαζί τους με τον καλύτερο τρόπο, ακολουθώντας πιστά τη θεραπεία της.

«Τα κατάγματα στα πλευρά αλλά και το διάστρεμμα στο πόδι δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά, σύμφωνα με τις τελευταίες ακτινογραφίες που βγήκαν και έτσι δεν υπάρχει λόγος η κυρία Βίσση να παραμένει κλινήρης. Επομένως, αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο, θα πάρει εξιτήριο το Σάββατο» αποκαλύπτει στην «Espresso» καλά πληροφορημένη πηγή από το περιβάλλον του νοσοκομείου.

Αξίζει να τονίσουμε πως η Αννα Βίσση δεν αισθάνθηκε καθόλου μοναξιά στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται, αφού εκτός από τις τακτικές επισκέψεις των οικείων της προσώπων, και οι φανατικοί θαυμαστές της της έκαναν παρέα με τον δικό τους τρόπο. Από την πρώτη στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο άρχισαν να καταφθάνουν στο δωμάτιό της λουλούδια, κουκλάκια και άλλα δώρα μαζί με ευχετήριες κάρτες για γρήγορη ανάρρωση.

Οσο για τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στο Διαδίκτυο, «πήραν φωτιά» από τα αμέτρητα μηνύματα προς το αγαπημένο τους είδωλο. Η Αννα Βίσση, πολύ συγκινημένη από τις εκδηλώσεις αγάπης, έστειλε το εξής μήνυμα σε όλους φανατικούς θαυμαστές της: «Διάβαζα τα μηνύματά σας εδώ και λίγη ώρα... Τι να πω; Μου έρχονται στο μυαλό τα λόγια από το “Πιο κοντά”. Τελικά, την ουσία στη ζωή μου τη δίνουνε οι φίλοι μου, οι άνθρωποί μου. Ολα στο σήμερα μετράνε, και το ξέρω επειδή θέλει προσπάθεια τρελή αν θες να ζήσεις μια ζωή με δύναμη και πάθος, κι ας βγεις και κάπου λάθος... Το πάρτι μας θα ξαναρχίσει σύντομα, ελπίζω. Ηδη αισθάνομαι ανέλπιστα καλύτερα και ειλικρινά ευχαριστώ που με σκέφτεστε με τόση έννοια κι αγάπη».

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X