GREEK REPORTERS: Έλλη Κοκκίνου: «Κανείς δεν πρέπει να ενοχλείται από τη σχέση μου»

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Έλλη Κοκκίνου: «Κανείς δεν πρέπει να ενοχλείται από τη σχέση μου»


Το μεγαλύτερο μέρος του φετινού χειμώνα θα βρει την Έλλη Κοκκίνου εκτός Ελλάδος, καθώς
είναι ήδη προγραμματισμένες συναυλίες σε Κύπρο, Ρωσία, αλλά και Ντουμπάϊ!

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό "ΕΓΩ", η τραγουδίστρια μίλησε για την κρίση στη νυχτερινή διασκέδαση. «Στο παρελθόν έπρεπε να έχουμε ακριβά ρούχα –για τις εμφανίσεις στα μαγαζιά- όπως επίσης ακριβά αξεσουάρ και παπούτσια. Μας είχαν βάλει σε μια τέτοια λογική. Τώρα έχουν κοπεί αυτά».

Για το πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι είναι χωρισμένη μαμά, είπε: «Όλες οι μητέρες που έχουν χωρίσει -και που μπορεί να μην διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγο τους- ποτέ δεν πρέπει να κακολογήσουν τον πατέρα, όποιος και αν είναι, ό,τι και να τους έχει κάνει… Τα παιδάκια δεν φταίνε για τις δικές μας επιλογές και τα δικά μας λάθη»

Όσον αφορά τη σχέση της με το Γιώργο Μπόγρη, η Έλλη δήλωσε: «Δεν μπορείς να κρύβεσαι. Από αυτό δεν ενοχλείται κανείς. Και αν ενοχλείται, δεν θα έπρεπε να ενοχλείται. Ένας άνθρωπος που έχει ένα δεσμό δεν κάνει κανένα έγκλημα. Δεν κλέβει κανέναν. Προχωράει τη ζωή του σύμφωνα με τις ανάγκες του. Και κανείς δεν ξέρει τι ανάγκες έχει και τι ζόρια τραβάει. Άσχετα με τη "βιτρίνα" που μπορεί να έχει».


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X