GREEK REPORTERS: Το κορίτσι του James Bond δεν θέλει τον άντρα «όμορφο»

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Το κορίτσι του James Bond δεν θέλει τον άντρα «όμορφο»




Είναι το κορίτσι του James Bond για το οποίο μιλάει όλος ο κόσμος. Η Berenice Marlohe που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία με τίτλο «Skyfall», απέδειξε στους παραγωγούς ότι άξιζε η επιλογή της.

Ποζάροντας στο φακό με εσώρουχα, για λογαριασμό του περιοδικού FHM που κυκλοφορεί σήμερα στην Αγγλία, η Γαλλίδα ηθοποιός τόνισε πως ο ιδανικός άντρας, δεν χρειάζεται να είναι όμορφος.
«Δεν χρειάζεται να είναι όμορφος. Αν δεν έχει τίποτα να κουβεντιάσεις ή αίσθηση του χιούμορ, τότε δεν μου είναι ελκυστικός» είπε η Berenice μιλώντας στο περιοδικό. «Το χάρισμα και η αίσθηση του χιούμορ είναι αυτά που σε κάνουν να πεις ‘wow’», πρόσθεσε η σέξι ηθοποιός, η οποία δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή.
Η 33χρονη έχει δημιουργήσει φαντασιώσεις σε μεγάλη μερίδα των ανδρών, μετά το blockbuster hit που προβάλλεται και στη χώρα μας εδώ και περίπου μία εβδομάδα. Η ίδια πάντως έχει βλέψεις για μελλοντικούς, σέξι ρόλους, σε νέες ταινίες του Hollywood.
Μπορεί να είναι ποθητή, ωστόσο η ίδια δηλώνει πως προτιμά να υποδύεται «ανδρικούς» ρόλους παρά θηλυκούς. «Θα ήθελα να υποδυθώ τον Joker στο επόμενο Batman. Οι ρόλοι που μου αρέσουν περισσότερο, συνήθως δίνονται σε άντρες. Για παράδειγμα αυτός του Gary Oldman στο ‘The Firm’. Ήταν τόσο τεράστια η ερμηνεία του και τέτοιοι χαρακτήρες μου αρέσουν στις ταινίες. Τρελοί και γεμάτοι πάθος», δήλωσε στο FHM.
Τέλος, η όμορφη Berenice Marlohe τόνισε πως πάντα ονειρευόταν να κάνει έναν ρόλο κακού, και συγκεκριμένα «αρχηγού της μαφίας». Για την ώρα, όσοι δεν έχετε σπεύσει στους κινηματογράφους, μπορείτε να πάτε και να την απολαύσετε, καθώς και την ταινία.

sigmalive.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X