GREEK REPORTERS: Αναδίπλωση Λαφαζάνη για το «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Αναδίπλωση Λαφαζάνη για το «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»

Αναδίπλωση Λαφαζάνη για το «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»

Να ανασκευάσει αναγκάστηκε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά το σάλο που προκάλεσε δήλωσή του σε τηλεοπτική εκπομπή ότι το κόμμα του δεν είναι έτοιμο να κυβερνήσει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δήλωση του κ. Λαφαζάνη προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, γεγονός που τον υποχρέωσε σε αναδίπλωση λίγη ώρα αργότερα.
Μιλώντας για το θέμα σε ραδιοφωνική εκπομπή του Real fm, ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι απομονώθηκε μία φράση του από όλη την τοποθέτησή του, προκαλώντας εντυπώσεις.
«Είναι σαφές ότι μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που είπα είναι ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και πήγε στο 27%. Εμείς δεν θα κάνουμε το λάθος, που έκαναν άλλες κυβερνήσεις να πούμε ότι έχουμε μαγικές λύσεις στο τσεπάκι. Θέλουμε πολύ προετοιμασία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε. Αυτό ήταν το πνεύμα όσων είπα. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και ο κόσμος το ξέρει αυτό», ανέφερε στην προσπάθειά του να καταλαγιάσει ο θόρυβος από τις δηλώσεις του.

imerisia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X