GREEK REPORTERS: 5 εύκολα tips για λαμπερά και όμορφα μαλλιά γεμάτα υγεία

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

5 εύκολα tips για λαμπερά και όμορφα μαλλιά γεμάτα υγεία

Όλες οι γυναίκες δίνουν βάση στην εμφάνιση των μαλλιών τους, αγνοώντας πολλές φορές την υγεία τους. Αυτό όμως είναι λάθος και πρέπει να σταματήσει! Καλό είναι όλες οι κυρίες να φροντίζουν τα μαλλιά τους για να είναι και να δείχνουν
λαμπερά και υγιή. Για το λόγο αυτό, εμείς σας δίνουμε 5 συμβουλές, τις οποίες αν ακολουθήσετε θα δείτε πραγματική βελτίωση επί της κεφαλής σας!
1. Να τρώτε φαγητά που θρέφουν τα μαλλιά σας. Βάλτε στη διατροφή σας τροφές με βιταμίνες A, B, C, E, omega 3, omega 6. Τέτοιες τροφές είναι τα λιπαρά ψάρια, τα λαχανικά, τα καρύδια, τα αυγά, τα καρότα και τα εσπεριδοειδή.
2. Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου που προσβάλλουν τις πρωτεΐνες των μαλλιών, αφυδατώνοντάς τα.
3. Να λούζετε σωστά τα μαλλιά σας. Προτιμήστε τα σαμπουάν με κερατίνη για περισσότερη λάμψη και επιλέξτε το κατάλληλο σαμπουάν που ταιριάζει στον δικό σας τύπο μαλλιών. Επίσης, αποφύγετε να βάζετε μεγάλη ποσότητα σαμπουάν.
4. Βάλτε σωστά τη μαλακτική σας κρέμα καθώς κάνει καλό σε όλους τους τύπους των μαλλιών και κυρίως στα πολύ ταλαιπωρημένα. Περάστε το μαλακτικό στις άκρες των μαλλιών σας και ξεβγάλετε το καλά, ειδικά εσείς που έχετε λιπαρά μαλλιά.
5. Στεγνώστε σωστά τα μαλλιά σας!!! Χαμηλώστε την ένταση του ζεστού αέρα στο πιστολάκι σας καθώς η θερμότητα στερεί την υγρασία και την υγεία των μαλλιών σας. Βάλτε σιλικόνη μαλλιών ή κάποιο μαλακτικό προϊόν για μετά το λούσιμο πριν τα στεγνώσετε. Τα προϊόντα αυτά, μπορείτε να τα βρείτε σε κομμωτήρια, εναλλακτικά σε επιλεγμένα φαρμακεία. 

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X