GREEK REPORTERS: Ανέβηκε ολόγυμνη στο τραπέζι και ούρλιαζε σε καφετέρια της Γλυφάδας (PICS+VID)

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ανέβηκε ολόγυμνη στο τραπέζι και ούρλιαζε σε καφετέρια της Γλυφάδας (PICS+VID)

Ανέβηκε γυμνή σε τραπέζι καφετέριας στη Γλυφάδα και έβριζε!
Για όσους δε θυμούνται το περιστατικό που είχε συμβεί πριν μερικούς μήνες σε γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας, εμείς είμαστε εδώ!
Εμβρόντητοι είχαν μείνει οι θαμώνες του καφέ στο κέντρο της Γλυφάδας, όταν πανέμορφη ξανθιά που έπινε καφέ, πέταξε τα ρούχα της και σηκώθηκε σε τραπέζι ουρλιάζοντας, βωμολοχώντας και χωρίς ειρμό.

Επειδή η κοπέλα ήταν πανέμορφη γράφτηκε πως είναι μοντέλο, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, είναι η Ε.Λ. κόρη εφοπλιστή η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ίδρυμα.
Η νεαρή γυναίκα η οποία έχει ένα εντυπωσιακό τατουάζ στην πλάτη, ανέβηκε ολόγυμνη σε ένα τραπέζι και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει εναντίον όλων των παρευρισκόμενων αλλά της Αστυνομίας, λέγοντας: «Φοράω το εισιτήριό μου, χρειάζεται να με βλέπετε γυμνή; Γιατί με κοιτάτε όταν φοράω ρούχα; Ήρθα να πιω καφέ κανονικό. Δεν πάω ρε να κάνω σολάριουμ. Εγώ πάω στη θάλασσα και κολυμπάω. Παίρνω τα 10 ευρώ και του τα τρίβω στη μούρη του μ@@@@@ και του λέω άντε γ@@@@@@ είμαι πλούσια εγώ ρε, αγοράζω το μαγαζί άμα θέλω...Το άλλο μαγαζί με σκότωσε, βγήκα εκεί γυμνή, όταν σταματήσει τότε θα φύγω. Όποιος θέλει μπορεί να πιει τους καφέδες μου...Φωνάξτε την γ@@@@@@@ την Αστυνομία να με πιάσει, φωνάξτε τους να με πιάσουν».
Από τις ασυνάρτητες δηλώσεις της, οι θαμώνες της καφετέριας είχαν μείνει και παρατηρούσαν άναυδοι, ενώ οι εργαζόμενοι της ζητούσαν να ηρεμήσει και οδηγούσαν τα παιδιά εκτός καταστήματος.
Εν τέλει ήρθαν στο σημείο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ λίγο αργότερα ο αδερφός της πήγε να την παραλάβει και εξήγησε στους αστυνομικούς πως η κοπέλα το τελευταίο διάστημα αρνείται να λάβει τη φαρμακευτική της αγωγή, με αποτέλεσμα να έχει τέτοιου είδους «ξεσπάσματα». Και αυτή είναι η ανθρώπινη ιστορία πίσω από τη σοκαριστική, παράξενη είδηση…





newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X