GREEK REPORTERS: Ο μπαμπάς του Justin Bieber γύρισε, για καλό;

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ο μπαμπάς του Justin Bieber γύρισε, για καλό;

Και σ’ όλα αυτά είχε συμπαραστάτη και υποστηρικτή τον ίδιο του τον πατέρα. Έναν άνθρωπο που εγκατέλειψε τον Justin και την μητέρα του όταν ήταν 13 μηνών και επέστρεψε στη ζωή του, όταν ο τραγουδιστής έγινε
το απόλυτο φαινόμενο της μουσικής βιομηχανίας.
Ο Justin έχει πλέον γυρίσει την πλάτη του στον επί χρόνια μάνατζέρ του, ο οποίος απαιτεί να μπει αμέσως σε κέντρο αποτοξίνωσης. Πλέον έχει στραφεί στον πατέρα του για συμπαράσταση, με τον οποίο ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε να γλεντούν την αποφυλάκισή του πίνοντας… μπύρες!
Μάταια τον περίμενε το ιδιωτικό του jet για να τον μεταφέρει σε γνωστό κέντρο αποτοξίνωσης. Ο Justin, υπό την καθοδήγηση του… μπαμπάκα δεν πήγε ποτέ στο αεροδρόμιο.
Ο Jeremy Bieber είναι παλιός γνωστός της αστυνομίας, αφού ήταν θαμώνας των φυλακών μετά από συχνούς καυγάδες, ενώ αντιμετώπισε και σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ.
bieber2.jpg
Με την ανατροφή του γιου του δεν είχε ποτέ καμία σχέση. Παράτησε εκείνον και τη μητέρα του, σε έναν ξενώνα του Στρατού της Σωτηρίας και τους άφησε στην τύχη τους.
Του επιτρεπόταν να βλέπει τον μικρό μόνο αν ξέκοβε από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και επέστρεψε δριμύτερος όταν ο Justin έγινε super star.
Και η μητέρα του όμως είχε να αντιμετωπίσει τους δικούς της δαίμονες. Όπως έχει πει και η ίδια, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με αλκοόλ και ναρκωτικά, όμως κατάφερε να ξεφύγει και να μεγαλώσει τον γιο της με τις χριστιανικές αρχές που μεγάλωσε και η ίδια.
bieber3.jpg
Πάντως με τις δικές της ευλογίες ο Justin σταμάτησε το σχολείο όταν ήταν μόλις 14 ετών, ενώ ήταν εκείνη που του χορηγούσε τα αντικαταθλιπτικά.
Ποιο θα είναι το μέλλον για τον Justin Bieber είναι άγνωστο. Στο Twitter πάντως γίνεται χαμός από μηνύματα που του ζητούν να ζητήσει βοήθεια και να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X