GREEK REPORTERS: "ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ"! Νέα ΑΓΩΓΗ ετοιμάζει ο Λάτσιος κατά της Ελένης

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

"ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ"! Νέα ΑΓΩΓΗ ετοιμάζει ο Λάτσιος κατά της Ελένης


ΒΟΜΒΑ:
«Θα σ’ τα πάρω όλα! Εγώ έδινα τα λεφτά μου για να καλύψω τα έξοδα της οικογένειάς μας κι εσύ αγόραζες ακίνητα».

«Όλα όσα λες είναι ψέματα. Εγώ πλήρωνα τα πάντα και όχι εσύ. Πλήρωνα ακόμα και τις δόσεις για τα αυτοκίνητά σου!».

Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει πολύ και ο πόλεμος δεν σταματά με τίποτα. Λάτσιος και Μενεγάκη όχι μόνο δεν βάζουν τέλος στη διαμάχη τους, όχι μόνο έχουν κόψει κάθε διάλογο, αλλά ανταλλάσσουν πολύ βαριές κουβέντες που δείχνουν ξεκάθαρα ότι
αυτό το δικαστικό θρίλερ έχει ακόμη πάρα πολλά επεισόδια. H απειλή του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 είναι ξεκάθαρη. «Θα σ’ τα πάρω όλα», λέει και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει και δεύτερη αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του εκτοξεύοντας κι άλλο το ποσό που ζητάει από την Ελένη.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το «Yes!», ο Λάτσιος διεκδικεί ήδη 1.600.000 ευρώ από τη Μενεγάκη αλλά πλέον θεωρεί ότι η αύξηση της περιουσίας της πρώην γυναίκας του είναι ακόμη μεγαλύτερη από αυτή που είχε υπολογίσει αρχικά. «Οπότε επιφυλάσσομαι κάθε δικαιώματός μου», αναφέρει δείχνοντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει και άλλα χρήματα. Είναι αποφασισμένος να μην αφήσει σε… χλωρό κλαρί την Ελένη.

Σήμερα το «Yes!» προκαλεί ξανά σεισμό με τις νέες αποκαλύψεις του για τη θρυλική κόντρα δύο ανθρώπων που έδειχναν ότι είναι αγαπημένοι και μετά το διαζύγιό τους. Ο Γιάννης Λάτσιος εξηγεί αποκλειστικά για ποιους λόγους στέλνει στα δικαστήρια την Ελένη, ζητώντας της 1.600.000 ευρώ και ποια είναι η απάντηση της παρουσιάστριας.

«Μόνο εγώ πλήρωνα»

«Εγώ έδινα όλα μου τα λεφτά για να καλύψω τα έξοδα της οικογένειάς μου, ενώ εκείνη τα μάζευε για να κάνει επενδύσεις σε ακίνητα ή να τα προσθέτει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα έκανε αυτή την περιουσία». Ο Λάτσιος είναι κατηγορηματικός. «Ήμουν ο μοναδικός που έβαζε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς μου ήταν σαφώς κατά πολύ ανώτερο του μέσου όρου».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα –σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του– όταν διαλύθηκε ο γάμος να έχει ελάχιστες καταθέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς του και από όλα τα ακίνητα που απέκτησε η Μενεγάκη την περίοδο που ήταν παντρεμένοι (σε Μελίσσια, Κορώνεια και Κάρυστο), να έχει στην κατοχή του μόνο το 25% του σπιτιού στα Μελίσσια όπου διαμένει ακόμη και σήμερα η παρουσιάστρια μαζί με τα τρία τους παιδιά.Και η Ελένη; Δεν συμμετείχε στα έξοδα του σπιτιού; «Δεν έδινε σχεδόν τίποτα. Αποταμίευε τα χρήματά της ή τα επένδυε», είναι η κατηγορηματική θέση του Λάτσιου. Μάλιστα ρίχνει νέα βόμβα, αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του το ποσό που έχει δώσει στο διάστημα που ήταν παντρεμένος με τη Μενεγάκη άγγιξε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ! Είναι αξιοσημείωτο ότι μόνο οι αποδείξεις που προσκόμισε ως αποδεικτικά στοιχεία στην αγωγή του ξεπερνούν τα 2.350.000 ευρώ. «Εάν δεν παρείχα και δεν κάλυπτα με την ανάλωση της δικής μου περιουσίας τα έξοδα, η εναγομένη δεν θα είχε τη δυνατότητα να τα διαθέσει στην απόκτηση, ακινήτων τα οποία και οδήγησαν στην τεράστια επαύξηση της περιουσίας της», αναφέρει κατά λέξη στην αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της Ελένης.athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X