GREEK REPORTERS: Βρέθηκε το πτώμα του μικρού Άλεξ;

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Βρέθηκε το πτώμα του μικρού Άλεξ;

Χθες βράδυ η Αγγελική Νικολούλη έκανε μια αποκάλυψη για το μικρό Άλεξ που εξαφανίστηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2006. Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή της, την περασμένη εβδομάδα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον εκταφέα Μερκούριο Κυνηγό προετοίμαζε, ο οποίος κατήγγειλε πως
πριν 4 χρόνια πήγε να σκάψει ένα μέρος στο κοιμητήριο στο Γραψομανίκι Ημαθίας(15 χλμ από τη Βέρροια) για να προετοιμάσει μια ταφή, όταν ανακάλυψε πως υπήρχαν σε σχετικά μικρό βάθος θαμμένα τα οστά ενός μικρού παιδιού. 

Ο εκταφέας, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην κάμερα του ALPHA, βρήκε τα οστά ενός μικρού παιδιού, χωρίς όμως να μπορέσει να διακρίνει εάν ήταν αγόρι ή κορίτσι. Στα οστά που βρήκε θαμμένα στο κοιμητήριο δεν υπήρχαν δείγματα ρουχισμού. Ο εκταφέας αποφάσισε πως δεν πρέπει να ενημερώσει τις τοπικές Αρχές, οπότε και με δική του πρωτοβουλία μετέφερε τα οστά σε έδαφος εντός του κοιμητηρίου, προκειμένου να σκάψει για να προετοιμάσει την καινούργια ταφή.




Την ώρα που έγινε γνωστό πως βρέθηκαν οστά στο συγκεκριμένο κοιμητήριο, η μητέρα του Άλεξ, Νατέλα έψαξε στο διαδίκτυο και βρήκε πως έχει γραφτεί ότι ο γιος τηης έχει θαφτεί στο συγκεκριμένο σημείο. 
Τώρα μένει να δώσει ο εισαγγελέας την έγκρισή του, προκειμένου να προχωρήσουν οι σχετικές έρευνες και να γίνει test DNA για να ταυτοποιηθεί εάν τα οστά που βρέθηκαν είναι του Άλεξ Μεσχισβίλι που εξαφανίστηκε το 2006 σε ηλικία 11 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X