GREEK REPORTERS: Τα sneakers που σάρωσαν ακόμα και την υψηλή ραπτική

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Τα sneakers που σάρωσαν ακόμα και την υψηλή ραπτική



Η μόδα απέκτησε μια δυνατή αγάπη τον τελευταίο καιρό με τα sneakers. Σε κάθε street style φωτογραφία που αποτυπώνει το κοινό που περιμένει να δει τα shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας, υπάρχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι Nike Air Max, ή ένα Adidas Stan Smith.

Η τάση αυτή φαίνεται να μεταπήδησε από το δρόμο στις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014! Ο Raf Simons για τον οίκο Dior, αλλά και ο Karl Lagerfeld για τον οίκο Chanel, μετέφεραν την street αυτή τάση και την συνδύασαν με φορέματα και κομμάτια υψηλής ραπτικής.

Αναλύοντάς τα μεμονωμένα, για τον Dior το άνετο παπούτσι πήρε τη μορφή μαύρου slip-on, το οποίο ήταν διακοσμημένο με μικρά λουλούδια και αστέρια. 




Αντιθέτως η Chanel πήρε την πιο χοντροκομμένη οδό, προτείνοντας sneakers με δαντέλα και παγιέτες με λιλά αποχρώσεις, όλα δοσμένα με μια κλασική γραμμή αθλητικού.




Και ακόμα και αν δεν θεωρούνται τα πιο όμορφα ή τα πιο επιθυμητά παπούτσια, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι εμφανίστηκαν στην εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής, καθώς όταν κάποιος σκέφτεται υψηλή ραπτική, δεν του έρχεται ως πρώτη λέξη η άνεση στο μυαλό.




missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X