GREEK REPORTERS: Άγριος καβγάς Τατιάνας - Τζένης

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Άγριος καβγάς Τατιάνας - Τζένης


Και οι δύο είναι όμορφες, πετυχημένες και λαμπερές, με μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά τους. Τι και αν κάποτε υπήρξαν δύο πολύ καλές φίλες; Σήμερα το κλίμα ανάμεσά τους είναι ψυχροπολεμικό. Μια δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η αιτία να
επέλθει ρήξη στη σχέση με την επί πολλά χρόνια φίλη της Τζένη Μπαλατσινού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τατιάνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ» και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ποτέ να κάνει πρωινό με το σύζυγό της. Όταν μάλιστα ο Θέμος έθιξε το συγκεκριμένο θέμα, εκείνη όλο έκπληξη αναφώνησε: «Για τ' όνομα του Θεού! Είναι ύβρις για τον Ευαγγελάτο να του λες γιατί δεν πάει να παρουσιάσει πρωινάδικο. Αν έμενε εκτός τηλεόρασης θα έκανε κάτι δημοσιογραφικό… Σίγουρα δεν θα μαγείρευε και δεν θα έλεγε τα ζώδια».

Στο άκουσμα των δηλώσεων αυτών, το χαμόγελο έσβησε από τα χείλη της Τζένης Μπαλατσινού, αφού θεώρησε πως ήταν ξεκάθαρο καμπανάκι για τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η Τζένη δεν μπορούσε να πιστέψει πως η Τατιάνα θα άφηνε τέτοιες αιχμές για το σύζυγό της, αφού μαζί έχουν περάσει πολύ όμορφες στιγμές.

Αν και η παρουσιάστρια του «Πρωινό mou» είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων, που δεν θέλει να απασχολεί με ίντριγκες και κόντρες, φρόντισε μέσα από την εκπομπή της να περάσει στην αντεπίθεση. Πάντα με κομψό και διακριτικό τρόπο, αφού προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα με τις επίμαχες δηλώσεις, έριξε τα βέλη της στην παρουσιάστρια του «ΜΙΛΑ». Καθώς σχολίαζαν το περιεχόμενο της εκπομπής της Τατιάνας και το γεγονός πως αλλάζει concept κάθε δύο χρόνια, η Τζένη γυρνώντας σε συνεργάτη της, με ύφος όλο νόημα, ανέφερε: «Άρα το προφίλ της παίρνει lifting. Αλλάζει».



Η κοινή τους αγάπη για τη μόδα ήταν αυτή που αρχικά έφερε κοντά τις δύο γυναίκες. Μαζί έχουν μοιραστεί πολλές στιγμές από την καθημερινότητά τους, είτε κάνοντας shopping είτε πίνοντας χαλαρά το καφεδάκι τους και συζητώντας για τα παιδιά τους. Μάλιστα η Τατιάνα με την παρουσία της, αρκετές φορές στήριξε την Τζένη στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Αλλά και πρόσφατα, διαχειρίστηκε τη νομική περιπέτεια του συζύγου της με πολύ διακριτικότητα.



Πηγή: athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X