GREEK REPORTERS: Δευτέρα 9 Απριλίου: Ζώδια

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δευτέρα 9 Απριλίου: Ζώδια



Κριός
Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την περίοδο. Οι συνθήκες που
διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Στα οικονομικά σας περιορίστε έξοδα και σπατάλες και προσπαθήστε να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα, για να έχετε όταν τα χρειαστείτε. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας.

Ταύρος
Αυτές τις ημέρες θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για εξοπλισμό ή ανακαίνιση του χώρου δουλειά σας. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε, ιδιαίτερα στο εργασιακό σας χώρο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια περίοδο, όπου οι κοινωνικές σας αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Στα εργασιακά σας, μερικές φορές θα βρίσκεστε σε δίλημμα αν θα πρέπει να κινηθείτε μπροστά ή να κάνετε πίσω, γι΄ αυτό κάντε υπομονή και σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μπροστά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας.

Δίδυμοι
Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας. Στη δουλειά σας οι απαιτήσεις των ανώτερων σας θα είναι αυξημένες και θα καταβάλλετε προσπάθειες για να μπορέσετε να πετύχετε αυτά που θέλουν. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, καθώς τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά συγχρόνως θα χρειαστεί να καλύψετε και έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ.

Καρκίνος
Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα σας ενθουσιάσουν πολυ με αποτέλεσμα να μην προχωρήσετε καθόλου. Παράλληλα ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Προωθείστε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις αυτήν την περίοδο που θα είναι για εσάς πιο ευνοϊκά τα πράγματα. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας, γιατί θα είστε πολύ αγχωμένοι με τα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στο σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές.

Λέων
Αποφύγετε όσο είναι δυνατόν να έρθετε σε σύγκρουση και σε σκληρές αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να αφιερώσετε χρόνο για ξεκούραση και να μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργειά σας. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Προσπαθήστε να αφήσετε τη στασιμότητα του παρελθόντος και ξεκινήστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας χαροποιήσουν. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν από κοινού με τον σύντροφο σας και με ήρεμες συζητήσεις να βρείτε τις λύσεις που πρέπει.

Παρθένος
Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Γενικότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ένα έντονο ενδιαφέρον υπάρχει γύρω από θέματα καριέρας εδώ και αρκετό καιρό.

Ζυγός
Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Θα διώξετε ότι σας καταπιέζει και σας ταλαιπωρεί και θα προχωρήσετε μπροστά για να πραγματοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Σκορπιός
Αποφύγετε το δανεισμό γιατί θα δυσκολευτείτε για να ανταπεξέλθετε στη αποπληρωμή του. Ένα παρασκήνιο που αφορά συνωμοσίες ή και συζητήσεις γύρω από τον εργασιακό σας τομέα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί. Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Κατανικήστε αυτήν την τάση για να μην χαθούν σημαντικές ευκαιρίες. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας πρώτα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε.

Τοξότης
Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο. Παράλληλα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε υποθέσεις που έχετε αναλάβει και θα κουραστείτε μέχρι να τις διευθετήσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις.

Αιγόκερως
Η συναισθηματική σας ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις να βελτιωθεί. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν από το παρελθόν. Περιορίστε την ανυπομονησία και την βιασύνη γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείτε σε λάθη. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας.

Υδροχόος
Η καθημερινότητα και οι πρακτικές υποθέσεις σας κρατούν σε εγρήγορση σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Καθυστερήσεις αλλά και ανατροπές δεν αποκλείεται να προκύψουν αυτό το διάστημα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μπερδεμένους και αρκετά σκεπτικούς σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημα σας πράγμα που θα σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας και να κινηθείτε πιο άνετα.

Ιχθείς
Ελέγξτε τις όποιες ανασφάλειες έχετε στον αισθηματικό τομέα προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις, διαπληκτισμούς και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σας και κρατήστε αυτές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια περίοδο, όπου οι κοινωνικές σας αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες έχετε. Στον οικονομικό σας τομέα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΠΗΓΗ: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X