GREEK REPORTERS: "Ευρωδραχμή" η πρόταση Καρατζαφέρη για νόμισμα

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

"Ευρωδραχμή" η πρόταση Καρατζαφέρη για νόμισμα



Άνοιγμα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο έκανε μέσω
συνέντευξής του στο ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ τόνισε ότι «έχουμε την ίδια νοητική διαδρομή με τον  Βαγγέλη» ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «καταλαβαινόμαστε με τα μάτια οι άλλοι ήθελαν χρόνο για να κατανοήσουν». Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε εκ νέου στα πρώην στελέχη του κόμματος του Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, τονίζοντας ότι «πρόδωσαν τις αρχές τους» αλλά και στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι ενώ του έλεγε πως δε ξεχάσει ποτέ τη βοήθεια του ίδιου, στο τέλος έκανε το αντίθετο.

«Ευρωδραχμή» η πρόταση Καρατζαφέρη για νόμισμα!

Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στο «δίλημμα» ευρώ ή δραχμή που έχει τεθεί κατά καιρούς από πολλούς, εξηγώντας ότι έχει τη δική του πρόταση, την… ευρωδραχμή!

Όπως δήλωσε πρόκειται για παράλληλο νόμισμα, δηλαδή θα είναι επίσημο νόμισμα της Ελλάδας το ευρώ και για εσωτερική χρήση θα υπάρχει η δραχμή!

Μάλιστα, υποστήριξε ότι κάτι ανάλογο είχε εφαρμοστεί με επιτυχία το 1932 στη Γερμανία και -εκτός των άλλων- θα αυξήσει την κυκλοφορία του χρήματος εντός της χώρας και θα περιορίσει τη διαρροή  χρημάτων από μετανάστες στην πατρίδα τους.



madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X