GREEK REPORTERS: Παρηγοριά σε νέα... αγκαλιά βρήκε ο Ντομινίκ Στρος-Καν

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Παρηγοριά σε νέα... αγκαλιά βρήκε ο Ντομινίκ Στρος-Καν

Είναι γύρω στα 40, καστανή κομψή, εργάζεται σε τηλεοπτικό κανάλι και το όνομά της είναι Μύριαμ. Δεν είναι άλλη από την νέα κατάκτηση του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος
λίγες μόλις ημέρες μετά την είδηση του διαζυγίου του από την Αν Σινκλέρ, «συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό γαλλικού περιοδικού σε τρυφερά τετ-α-τετ με τη νέα του συνοδό. 

Με τίτλο «Ξεχνάει την Αν με μία άλλη» το lifestyle γαλλικό περιοδικό «VSD» που δημοσιεύει τις εν λόγω φωτογραφίες, αποκαλύπτει ότι ο 63χρονος Στρος-Καν παρουσίασε τη νέα του αγαπημένη σε ένα ταξίδι που έκανε στην Κορσική, φιλοξενούμενος του παλιού του φίλου και αντιδημάρχου του Σοσιαλιστικού κόμματος, Φρανσουά Πουπονί.

«Έχει βρει ο Ντομινίκ στο πρόσωπο της Μύριαμ τη γυναίκα που επιτέλους θα τον κάνει να αποκηρύξει τους παλιούς του δαίμονες;» αναρωτιέται το περιοδικό. «Πάντως το ζευγάρι φαίνεται ευτυχισμένο. Τρυφερές χειρονομίες, φιλιά στο λαιμό, ρομαντικά δείπνα κάτω από το φως τον κεριών, ραντεβού στο Παρίσι» γράφει το «VSD».

Πρόσφατα και μετά από μήνες φημών, η Αν Σινκλέρ επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Στρος Καν, δηλώνοντας ότι παρόλα αυτά είναι σε καλή διάθεση.

Φήμες ήθελαν την Αν Σινκλέρ, πλούσια κληρονόμο η οποία πρόσφατα επέστρεψε στα media ως διευθύντρια σύνταξης του γαλλικού παραρτήματος της Huffington Post, να διώχνει τον πρώην ισχυρό άνδρα από το σπίτι τους στο κεντρικό Παρίσι τον Μάιο.

Το ζεύγος είχε απειλήσει τον Ιούνιο με μήνυση το περιοδικό Closer που είχε δημοσιεύσει την είδηση του χωρισμού τους.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 20 χρόνια και η Σινκλέρ, η οποία ερωτεύτηκε τον Στρος - Καν όταν του πήρε συνέντευξη, στάθηκε στο πλευρό του όταν εκείνος κατηγορήθηκε τον Μάιο του 2011 ότι επιχείρησε να βιάσει μια καμαριέρα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Το σκάνδαλο υποχρέωσε τον Στρος - Καν να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΔΝΤ και γκρέμισε τις ελπίδες του να θέσει υποψηφιότητα στις γαλλικές προεδρικές εκλογές τον Απρίλιο και Μάιο του 2012 με το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το οποίο τελικά επικράτησε με τον Φρανσουά Ολάντ.


tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X