GREEK REPORTERS: Με σύνθημα τη νίκη η Ελλάδα στη Λετονία

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Με σύνθημα τη νίκη η Ελλάδα στη Λετονία


Με σύνθημα τη νίκη η Ελλάδα στη Λετονία
Στη μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 ρίχνεται από σήμερα η Εθνική, η οποία
δίνει τον πρώτο της αγώνα με τη Λετονία (21.30) στη Ρίγα.
Μοναδικός σκοπός η νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο γνώριμο, καθώς η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Λετονία για τρίτη σερί φορά σε προκριματική φάση.
Ο Φερνάντο Σάντος άλλωστε έδωσε το σύνθημα, τονίζοντας ότι «η ισοπαλία θα είναι αποτυχία. Δεν σκεφτόμαστε κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη».
«Είναι αλήθεια ότι αρχίζουμε μια νέα προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε τη Λετονία και για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012. Ήταν δύσκολα παιχνίδια. Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στη Βραζιλία. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και στο ότι θα είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη σε αυτό το δύσκολο δρόμο που έχουμε να διανύσουμε» δήλωσε ο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ερωτηθείς εάν η Ελλάδα είναι το φαβορί στον όμιλο τόνισε ότι «θεωρητικά είμαστε φαβορί... αλλά δυστυχώς δεν κερδίζουν πάντοτε τα φαβορί».
Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει απόψε από τους παίχτες του να επιδείξουν «την ποιότητα και το πάθος που δείχνουν κάθε φορά που φοράνε τη φανέλα με το εθνόσημο», ενώ έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του γύρω από το 4-4-2, με το οποίο θα παρατάξει την Ελλάδα.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης με την τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους Κ. Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο, τον Τοροσίδη (δεξιά) και τον Σπυρόπουλο (αριστερά). Αμυντικά χαφ θα ξεκινήσουν οι Κατσουράνης και Τζιόλης, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Φορτούνης και ο Μανιάτης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Γκέκας και ένας εκ των Μήτρογλου ή Σαμαρά.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Γλύκος, Βύντρα, Χολέμπας, Σιόβας, Μαλεζάς, Νίνης, Δημούτσος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Αθανασιάδης.

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X