GREEK REPORTERS: Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ! Έτοιμοι;

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ! Έτοιμοι;


Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ! Έτοιμοι;
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τους φανατικούς θαυμαστές των Red Hot Chili Peppers, καθώς 

λίγες μόνο ώρες έμειναν για την  μεγάλη συναυλία αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια για την αρένα, έχουν εξαντληθεί εδώ και αρκετό καιρό, ενώ η ανταπόκριση του κοινού είχε φανεί από τα πρώτα μόλις λεπτά της προπώλησης αφού, όπως σημείωσαν οι διοργανωτές, η ζήτηση έσπασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα μέσω ίντερνετ.
Οι Red Hot Chili Peppers είναι έτοιμοι να εμφανιστούν στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α την Τρίτη το βράδυ και περισσότερα από 50 άτομα δούλεψαν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους, ενώ, υπάρχει ακόμα περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε όλες τις κατηγορίες θέσεων.
Οι Έλληνες μετράνε αντίστροφα για να τους δουν από κοντά, ενώ η σκηνή είναι σχεδόν έτοιμη για να τους φιλοξενήσει!

Παράλληλα αρκετοί είναι και εκείνοι που έχουν περάσει από τα εκδοτήρια του Ticket House στην οδό Πανεπιστημίου. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

PL1 (θύρες 1,35,2,34): 35 ευρώ

PL2 (Pitch - Αρένα): 45 ευρώ

PL3 (θύρες 4,6,30,32): 45 ευρώ

PL4 (θύρες 3,5,8,10,12,24,26,28,31,33): 65 ευρώ

PL5 (θύρες 7,9,11,13Α,23B,25,29):75 ευρώ

PL6 (Pitch-Front of Stage): 75 ευρώ
Το ιστορικό συγκρότημα από το Los Angeles κλείνει πια 29 χρόνια μουσικής πορείας, ενώ στη χώρα μας θα φτάσουν ο Josh Klinghoffer, που πλέον έχει προστεθεί δίπλα στους Anthony Kiedis, Flea και Chad Smith, αντικαθιστώντας τον αγαπημένο του κοινού, John Frusciante.

Τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος θα ανοίξουν τα συγκροτήματα AAAK (As Able As Kane) και "Sunny Side Of the Razo"r. Οι "Sunny Side Of The Razor" είναι το ελληνικό συγκρότημα της ηθοποιού Σάννυ Χατζηαργύρη, που επιλέχθηκε από τους συνεργάτης των Red Hot Chily Peppers για να δώσει και αυτό, με την παρουσία του, τις «νότες της έναρξης» για την πολύαναμενόμενη συναυλία.




madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X