GREEK REPORTERS: Αντώνης Κανάκης: Ετοιμάζει μια ταινία έκπληξη!

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αντώνης Κανάκης: Ετοιμάζει μια ταινία έκπληξη!


Αντώνης Κανάκης: Ετοιμάζει μια ταινία έκπληξη!
Ο Αντώνης Κανάκης αγαπημένος παρουσιαστής ανδρών και γυναικών, δεν σταματάει να
μας εκπλήσσει με την ευρηματικότητα του. Τον έχουμε λατρέψει για το γέλιο που μας χαρίζει μέσα από το "Ράδιο Αρβύλα" και όχι μόνο. Ο Αντώνης Κανάκης μετά την επιτυχία του σε ραδιόφωνο και τηλεόραση κάνει ακόμα ένα βήμα, αυτή την φορά στον κινηματογράφο.

Ο γνωστός παρουσιαστής μόλις ολοκλήρωσε το σενάριο της ταινίας που ετοιμάζει και ο ενεργός του ρόλος πίσω από τις κάμερες δε θα είναι ο μόνος για τον Αντώνη, μιας και θα τον δούμε τον και ως πρωταγωνιστή της ταινίας, αλλά και ως σκηνοθέτη.

Αντίθετα με αυτό που εύκολα μπορεί να υποθέσει κάποιος, το σενάριο δεν είναι κωμικό, αλλά μια κοινωνική ιστορία από αυτές που θα δημιουργήσουν αίσθηση. Ο Αντώνης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος με τα κοινωνικά προβλήματα και αυτήν τη φορά θα το αποδείξει και μέσα από τη μεγάλη οθόνη!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το επόμενο διάστημα ο Αντώνης θα έχει συναντήσεις με στελέχη εταιρειών παραγωγής, ώστε να βρει χρηματοδότες για το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Πάντως σίγουρα πολλοί θα θελήσουν να ποντάρουν σε αυτό, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά το πόσο αγαπητός είναι ο δημιουργός στο κοινό, οπότε δικαιολογημένα αναμένεται η ταινία να κόψει πολλά εισιτήρια. Αν όλα πάνε καλά, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν λίγο μετά το ερχόμενο Πάσχα και με σκοπό να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο καλοκαίρι ώστε να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2013.

Καλή επιτυχία στον Αντώνη Κανάκη, στην προσπάθεια του να κατακτήσει την 7η τέχνη, περιμένουμε με αγωνία να τον απολαύσουμε για άλλη μια φορά!

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X