GREEK REPORTERS: Χωρίς τον Κατσουράνη για έξι αγωνιστικές

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς τον Κατσουράνη για έξι αγωνιστικές


Η αποβολή του Κατσουράνη θα κοστίσει στον ίδιο και στον Παναθηναϊκό (φωτογραφία: INTIMEsports)
Η τρίτη αποβολή του Κώστα Κατσουράνη στη μέχρι σήμερα καριέρα του στον Παναθηναϊκό αποδεικνύεται «φαρμακερή»!

Η ποινή ναι μεν ήταν αναμενόμενη, αλλά στο... άκουσμά της χθες από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αναδεικνύεται «και με τη βούλα» το μέγεθος της «ζημιάς» που προκαλεί η αντίδραση του διεθνούς παίκτη σε βάρος του διαιτητή, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, και στην ομάδα, που έχει... ξεμείνει από βασικές λύσεις στον χώρο των ανασταλτικών μέσων, αλλά και στον εαυτό του, που θα μείνει χωρίς ματς στα πόδια του για έξι αγωνιστικές!
Οι άλλες δύο κόκκινες που έχει αντικρίσει ο Κατσουράνης με τη φανέλα των «πρασίνων» προήλθαν από διπλή κίτρινη κάρτα (στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2010-2011 και στη συνάντηση με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο», και τις δύο φορές στο 90ό λεπτό...) και πέρασαν σχεδόν απαρατήρητες! Αυτήν τη φορά, η απουσία του ποδοσφαιριστή για περίπου 1,5 μήνα έρχεται σε μια περίοδο... λειψανδρίας στον ρόλο του 33χρονου χαφ στην ομάδα, με τον Βίκτορ Βιτόλο να αποτελεί τη μόνη σταθερή επιλογή, τους Στέργο Μαρίνο και Ζέκα να χρησιμοποιούνται σε έκτακτες περιπτώσεις και τον Τάσο Λαγό να μην έχει κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη του προπονητή του (στη Λιβαδειά, χωρίς τους Βιτόλο, Κατσουράνη στην ενδεκάδα, ο νεαρός έπαιξε ως αριστερός μπακ-χαφ...) στη συγκεκριμένη θέση.
Η ανακοίνωση της ποινής (τέσσερις αγωνιστικές για την εξύβριση και άλλες δύο γιατί ήταν αρχηγός) του Κατσουράνη... στρέφει τα φώτα στον Χαμπίμπ Σο, τον παίκτη που ήρθε το καλοκαίρι από την Ακαντέμικα (ως ελεύθερος) για να «κλειδώσει» μια θέση μπροστά από τη γραμμή των μετόπισθεν.
Ο Σενεγαλέζος βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας του, οι προβλέψεις του ιατρικού τιμ τον θέλουν σε 10-15 μέρες να είναι στη διάθεση του Φερέιρα, όμως με δεδομένη την εξάμηνη αποχή του από αγώνα (έχει να παίξει από τις 26 Μαρτίου 2012) είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν κάνει ντεμπούτο σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.
Εως τότε, στα ματς με τον Πανθρακικό (εκτός), τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης (εντός), ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να εντοπίσει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον παρτενέρ του Βιτόλο.
Ο Κατσουράνης θα λείψει και από τα παιχνίδια με τη Skoda Ξάνθη (εκτός), Αρη (εντός) και ΟΦΗ (εκτός), στα οποία, εκτός απρόοπτου, ο Σο αναμένεται να έχει φθάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας από πλευράς φυσικής κατάστασης.
Κοινή... επιθετική πολιτική στο θέμα του Βοτανικού αποφάσισαν, στη χτεσινή τους συνάντηση, να ακολουθήσουν ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟ Αχιλλέας Μακρόπουλος και ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να επισπευσθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την υπογραφή των συμβάσεων με τον δήμο και η κατασκευή του νέου γηπέδου να μπει στην τελική ευθεία.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X